Με μνήμη RAM 6 GB το Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition

by Nikos Kaimakamis • On 27-07-2017 • AT 12:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition δικαιολογεί το όνομά του, λόγω της μνήμης RAM 6 GB και του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου των 256 GB. 

Σε αυτό το σημείο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition αποτελούν αντικείμενο έντονης φημολογίας στο Διαδίκτυο, αλλά οι πηγές πάνω στις οποίες βασίζονται οι φήμες αυτές εμφανίζονται να είναι κοντά στην κορεάτικη εταιρεία.

Εκτός από την έκδοση με τα 6 GB μνήμης RAM, εκτιμάται ότι θα υπάρχει και μία ακόμα εκδοχή του Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition με μνήμη RAM στα 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB, η οποία και είναι εκείνη που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Η έκδοση των 256 GB εσωτερικής μνήμης αναμένεται να διατεθεί αποκλειστικά και μόνο στην κορεάτικη αγορά, ίσως και σε κάποιες άλλες ασιατικές αγορές.

To Android Headlines και άλλες πηγές αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει και μία έκδοση Samsung Galaxy S8 Plus Emperor Edition με μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128 GB σε Κίνα, Νότια Κορέα και Ιαπωνία αρχής γενομένης από την άνοιξη.

Κατά τα άλλα, το Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition αναμένεται να έχει οθόνη διαγωνίου 6.3 ιντσών Infinity Display, με επεξεργαστή είτε Samsung Exynos 8895, είτε Qualcomm Snapdragon 835 και μπαταρία χωρητικότητας 3300 mAh.

Αρχικά, στο Διαδίκτυο είχε εμφανιστεί σειρά δημοσιευμάτων που ήθελε το Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition να έχει μνήμη RAM 8 GB, αλλά οι περισσότερες πηγές προχώρησαν σε σχετικές διορθώσεις. Μένει να δούμε τι θα συμβεί τελικά.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons