Συνέντευξη: Matt Mullenweg, WordPress 2.8

by Stefanos Kofopoulos • On 25-04-2009 • AT 2:22 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Matt Mullenweg at The Next Wev 2009 Conference

Ο Matt Mullenweg, aka photomatt, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε το WordPress και όπως ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του “..one of PC World’s Top 50 People on the Web, Inc.com’s 30 under 30, and Business Week’s 25 Most Influential People on the Web”.

Κατά την διάρκεια του The Next Web 2009 conference (#tnw) αποκάλυψε μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του WordPress 2.8, το μέλλον των άλλων, όχι τόσο γνωστών project της Automattic κλπ. Επιγραμματικά το WordPress 2.8 θα είναι πιο γρήγορο, το bbPress θα αναβαθμιστεί σημαντικά στον τομέα των themes, το BuddyPress, το WordPress MU και το bbPress θα έρθουν πιο κοντά, το PollDaddy βρίσκεται υπό καθεστός αλλαγών κλπ. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανακοινώσω ακόμα το feature που αναμένεται στο WordPress.com. Sorry guys.

Σημείωση για την συνέντευξη: πάντα να πίνω καφέ μετά από νύχτα με αλκοόλ και ξενύχτι. It’s WordPress 2.8, eight eight eight.

[photo via ma.tt]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 2.EIGHT stefanos 2.EIGHT :) lol

    έχει πολύ φάση ο τύπος και είναι πολύ άνετος. Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη έκδοση.

    • Ναι άσε, το είπα και μέσα στην αίθουσα σε μια ερώτηση που έκανα και δεν καταλάβα τότε τι είπα λάθος. γμτ!

      Ο Matt είναι το παιδί που χαμογελάει συνέχεια, πολύ άνετος εκτός και αν χαθεί στον κόσμο του όταν έχει δουλειά ή κάτι που συμβαίνει.

Top

Show Buttons
Hide Buttons