Η Marvel βγάζει κομικς online

by Stefanos Kofopoulos • On 19-11-2007 • AT 2:02 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

xmen comi cyclops and storm

Όλοι το περίμεναν και έφτασε η στιγμή που η Marvel αποφάσισε να διαθέσει τα κομικς online. Ναι κυρίες και κύριοι, ο Spiderman, οι X-MEN, οι Fantastic Four και όλοι οι καταπληκτικοί χαρακτήρας περνάνε από το χαρτί στην οθόνη του υπολογιστή μας για μόλις $4.99 / μήνα αν προπληρώσουμε για 1 χρόνο ή $9.99 / μήνα. Αρχικά θα διατεθούν 250 κόμικς δωρεάν για να τισμπήσει ο κόσμος και να αρχίσει να πληρώνει για τα περίπου 2.500 συνολικά κομικς που θα βγάλει online η εταιρεία.

Μεταξύ αυτών τα πρώτα 100 τεύχη του Amazing Spider-Man και The Fantastic Four όπως επίσης και τα 66 τεύχη του Uncanny X-Men. Εννοείται πως όλα τα μεγάλα ονόματα της Marvel θα είναι διαθέσιμα στο κοινό με ρυθμό 20 νέες κυκλοφορίες / εβδομάδα. Ο Incredible Hulk, ο Wolverine και ο Silver Surfer είναι πιο κοντά από ό,τι φαντάζεστε και με τιμή που δεν παίζετε, τουλάχιστον με την σημερινή ισοτιμία ευρώ / δολλαρίου.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βρήκα ένα καινούριο ελληνικό site για comics, το http://www.planetcomix.gr δεν το έχω ψάξει αναλυτικά αλλά το Watchmen που έψαχνα να πάρω, το βρήκα πολύ φθηνότερα από όλα τα βιβλιοπωλεία

Top

Show Buttons
Hide Buttons