Ο Mark Zuckerberg για το μέλλον του Facebook

by Stefanos Kofopoulos • On 19-09-2008 • AT 1:51 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Mark Zuckerberg smiling

Τα πράγματα για το μέλλον του Facebook και την εξέλιξη της πλατφόρμας είναι ξεκάθαρα. Ο Mark Zuckerberg έγραψε ότι το νέο design χρησιμοποιείται ήδη από 30 εκατομμύρια ανθρώπους και θα συνεχίσει να γίνεται διαθέσιμο στα υπόλοιπα 70.000.000 περίπου. Μπορεί κάποιοι να μην γουστάρουν καθόλου τις αλλαγές που έγιναν η δουλειά όμως βασίστηκε πάνω σε feedback 150.000 ανθρώπων και είναι τόσο σημαντική όσο η δημιουργία του news feed πριν από 2 περίπου χρόνια.

Ναι οι αλλαγές δεν χωνεύονται εύκολα και το Facebook δεν πρόκειται να συντηρεί δύο διαφορετικά designs γιατί κοστίζει πολύ και οι μηχανικοί δεν θα καταφέρουν να εστιάσουν την προσοχή τους. Είναι προφανές ότι η εξέλιξη συνεχίζεται και οι προτάσεις για βελτιώσεις και αλλαγές ακούγονται Facebook. Τώρα μένει να συνηθίσετε το νέο design γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει.

[photo via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε κάποιους αρέσει το παλιό.Το καινούργιο desing είναι πολύ πιο όμορφο και αδιαμφισβήτητα πιο πρακτικό..

  2. Ναι ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχουν δημιουργηθεί τόσα groups που λένε ότι προτιμούν το παλιό. Το καινούριο είναι απείρως πιο χρηστικό! Ανίδεοι φαίνεται είναι που η οποιαδήποτε αλλαγή τους τρομάζει, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά! :P

  3. είναι η δύναμη της συνήθειας, εμένα πάντως το νεο UI μ’ αρέσει περισσότερο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons