Όταν ο Mark Zuckerberg συνάντησε τον paparazzi

by Stefanos Kofopoulos • On 28-07-2010 • AT 11:31 pm • 9 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Mark Zuckerberg house

Όταν είσαι ο Mark Zuckerberg σίγουρα κάθε δήλωση ή υπόνοια για οτιδήποτε σχετικό με την τεχνολογία έχει ενδιαφέρον ή απλά εξάπτει την φαντασία. Όταν είσαι ο Mark Zuckerberg οι paparazzi δεν ασχολούνται μαζί σου γιατί σίγουρα έχουν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνουν με γνήσια hollywood celebrities. Όταν όμως είσαι ο Mark Zuckerberg και η ταινία που αφορά την ζωή σου πρόκειται να κυκλοφορήσει λίγο μετά από την ανακοίνωση για μισό δισεκατομμύριο χρήστες στο Facebook, κάποιος paparazzi θα σε πάρει από πίσω ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο φωτογραφίζοντας κάθε σου κίνηση.

Δεν είμαι fan των paparazzi sites ούτε του Valleywag, αλλά από την σειρά των φωτογραφιών που κυκλοφορούν επέλεξα αυτή που δεν δείχνει καν τον Zuckerberg αλλά το σπίτι του. Ναι, αυτό είναι το σπίτι ενός από τα πλουσιότερα άτομα στον κόσμο, κάτι που φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα με το εσωτερικό που είδαμε στην webcam από την συνομιλία με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας. Για την ιστορία δίπλα από τον Zuckerberg μένει ο co-founder του YouTube. Τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία και τρόπος ζωής που κάτι σημαίνει.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ίσως να ζει σε τέτοιο σπίτι επειδή μπορεί να μην είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και απλά τον προωθούν ως ιδιοφυία για ένα πράγμα που δεν ξέρουμε αν όντως το έκανε αυτός, και μην ξεχνούμε πως είναι εβραϊκής καταγωγής.
  Ένα περίεργο πράγμα όλοι οι εβραίοι είναι ιδιοφυίες!

  Παρόμοιο με το ποστ σου με το 10άχρωνο παιδάκι ιδιοφυία από τα σκόπια..

  • Δεν διάβασες ποιος μένει δίπλα του.. και φυσικά είναι πολύ εύκολο να μειώνουμε κάποιον που ακόμα και αν δεν έχει κάνει αυτό που λες το διαχειρίζεται. Αν μπορούσαμε εγώ και εσύ, δηλαδή αν είχαμε τις ικανότητες, θα ήμασταν την θέση του αλλά δεν..

   • Δεν το έγραψα για να μειώσω. Ούτε είπα κάτι από ζήλια επειδή δεν έχω καταφέρει κάτι αντίστοιχο απλά να μην πιστεύουμε ότι μας πουλάνε. Θέλω να πω πως είναι πολύ εύκολο γι αυτούς να προβάλουν κάτι το οποίο δεν ισχύει ή να το μεγαλοποιούν για συμφέροντα δικά τους…

    Εμείς δεν κερδίζουμε τίποτα, σωστά;

   • Εμείς δεν κερδίζουμε τίποτα, σωστά;

    Εμείς κερδίζουμε την υπηρεσία, όπως γίνεται και με google/yahoo/…
    Αν η υπηρεσία αξίζει ο κόσμος την χρησιμοποιεί, άρα και οι διαφημίσεις αποδίδουν περισσότερο στον κάτοχο της υπηρεσίας.

 2. Πέρα από την αξία του πάντως, ο πλούτος του βασίζεται καθαρά στο valuation των μετοχών που έχει στο Facebook. Και εκτός του γεγονότος πως οι μετοχές δε μεταφράζονται πάντα άμεσα σε χρήμα, ως γνωστόν το valuation του Facebook δεν τυγχάνει και ευρείας αποδοχής.

  Δε λέω πως είναι φτωχό το παιδί, απλά λέω πως το “από τα πλουσιότερα άτομα στον κόσμο” είναι λίγο θεωρητικό. Συμφωνώ κι εγώ πάντως με τον Titana πως πιο πολύ ρόλο παίζει ο τρόπος ζωής παρά οτιδήποτε άλλο.

  Όσο για τους Εβραίους, μη το πιάσουμε το θέμα. Δικός τους είναι ο κόσμος, ότι θέλουν κάνουνε.

  • Προφανώς και το valuation δεν σημαίνει κάτι αλλά ως γνωστόν σε κάθε round οι founders παίρνουν κάτι δικό τους και τα υπόλοιπα πάνε στην εταιρεία. Το Facebook έχει πάρει πολλά λεφτά και βγάζει ήδη αρκετά λεφτά.

 3. Κάτω από το σπίτι βρίσκεται bunker τεραστίων διαστάσεων με τεχνητό Ήλιο, ατμόσφαιρα το οποίο τροφοδοτείται από αντιδραστήρες ψυχρής σύντηξης. Το bunker επικοινωνεί με του γείτονα υπογείως και με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογιών υδροπονικής έχουν γεμίσει τις αποθήκες τους με τροφή για μελλοντικό ολοκαύτωμα :)

 4. Zenor +1

Top

Show Buttons
Hide Buttons