Η πιο έξυπνη παραίτηση από δουλειά γίνεται viral στο YouTube [VIDEO]

by Stefanos Kofopoulos • On 01-10-2013 • AT 9:33 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Η πιο έξυπνη παραίτηση από δουλειά γίνεται viral στο YouTube [VIDEO]

Η Marina Shifrin αποφάσισε να παραιτηθεί από την δουλειά της και το έκανε. Μόνο που αυτή η παραίτηση έγινε viral video στο YouTube και σίγουρα η αφορμή για να βρει την καινούρια της δουλειά.

Το video γυρίστηκε στις 4.30 το πρωί στο γραφείο της Shifrin. Δούλευε μέχρι τα ξημερώματα για σχεδόν δύο χρόνια θυσιάζοντας προσωπικές σχέσεις και ελεύθερο χρόνο ώστε να προσφέρει το καλύτερο δυνατό. Έφτιαχνε περιεχόμενο για βίντεο, δηλαδή έγραφε τα κείμενα και όχι μόνο.

Αυτη η παραιτηση σιγουρα θα χαρισει στην Marina Shifrin την επομενη δουλεια της

Σύμφωνα με την Shifrin, ενώ αυτή νοιαζόταν για την ποιότητα της δουλειάς το αφεντικό της ενδιαφερόταν μόνο για την ποσότητα και τον αριθμό των views σε κάθε βίντεο. Κάπως έτσι και με αφορμή όλες τις θυσίες και δυσκολίες τα τελευταάι δύο χρόνια, δημιουργήθηκε η ιδέα για την παραίτηση από την δουλειά.

Δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από μια webcam, μουσική από Kanye West και χορός στις 4:30 το πρωί μέσα στο γραφείο. Μέσα σε 3 μέρες το video με την παραίτηση της Marina Shifrin έχει συγκεντρώσει 5.4 εκατομμύρια views και συνεχίζει. Νούμερο που σίγουρα θα ζήλευε το αφεντικό της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η απάντηση από το αφεντικό..

    http://www.youtube.com/watch?v=1ukGrwL4ky4

Top

Show Buttons
Hide Buttons