26 Μαρτίου το IKEA στον Κηφισό

by Stefanos Kofopoulos • On 17-03-2008 • AT 11:49 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
IKEA

ikea logo

Κυρίες και κύριοι, πάρτε ανάσες και προετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί στις 26 Μαρτίου 2008 το νέο κατάστημα IKEA στον Κηφισό ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό ακόμα και αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε. Ελάτε τώρα, δεν χρειάζεται να νιώθετε άσχημα επειδή θα πάτε να ρίξετε μια ματιά έτσι για το καλό… για αυτό άλλωστε το έφτιαξαν το νέο IKEA. Τώρα αν μαζί με εσάς κατά τύχη, εντελώς τυχαία δηλαδή, βρεθούν μερικές χιλιάδες κόσμου και αυτοκίνητα ώστε ο Κηφισός να μποτιλιάρει εξαιτίας των εγκαινίων, αυτό θα είναι άσχετο. Ελπίζω να έχουν φτιάξει αρκετά Σουηδικά κεφτεδάκια για να μην πεινάσουν ακόμα και οι χορτασμένοι!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 26 *Μαρίτου* 2008

  2. Το μόνο καλό στα IKEA είναι τα κεφτεδάκια.

  3. Ναι, τα κεφτεδάκια, κανά τραπέζι να τα βάλουμε πάνω, καμιά καρέκλα να κάτσουμε και καμιά βιβλιοθήκη για τα βιβλία περί σουηδικών κεφτέδων. Στο αεροδρόμιο πάντως, κατασκήνωση κάθε μέρα σχεδόν είναι.

  4. σιγά μη μποτιλιαριστεί για το ΙΚΕΑ! αν γίνει κι αυτό θα μαστε και πολύ ####κες!

  5. @toolman: Είμαι σχεδόν σίγουρος για αυτό μετά από αυτά που έχω δει σε εγκαίνια μαγαζιών με ρούχα, βιβλία κλπ

  6. @toolman, προφανώς δεν έχεις προσπαθήσει ποτέ να πας στο ΙΚΕΑ του Αεροδρομίου …Σάββατο!
    :p

  7. λαικη επανασταση εναντια της νομεκλατουρας των κουμμουνιστων και των καπιταλιστων υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν και τυχεροι που καλοπερνουν επειδη ετυχε να ειναι καλοτυχοι

Top

Show Buttons
Hide Buttons