Η Μαλαισία επιβάλει το WiFi σε εστιατόρια με νόμο

by Stefanos Kofopoulos • On 03-01-2012 • AT 5:41 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Η Μαλαισία επιβάλει το WiFi σε εστιατόρια με νόμο

Είναι ένα από τα περίεργα αλλά συμβαίνει αφού ο νόμος στην Μαλαισία επιβάλει στους ιδιοκτήτες εστιατορίων στην πόλη Kuala Lumpur να εγκαταστήσουν WiFi στα καταστήματα τους. Η εγκατάσταση WiFi απαιτείται μάλιστα ώστε οι ιδιοκτήτες να πάρουν άδεια για το νέο τους εστιατόριο. Δεν διευκρινίζεται αν το WiFi πρέπει να λειτουργεί ή όχι ή αν πρόκειται για free WiFi αλλά αυτό φαντάζομαι είναι λεπτομέρεια ή παραθυράκι του νόμου που δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα ή δεν θα μάθουμε εκτός και αν επισκεφθούμε την Μαλαισία από τον Απρίλιο και μετά.

Ο νόμος επιβάλει και σε ιδιοκτήτες καφέ, pub και bar να προσφέρουν WiFi αν η επιφάνεια που καλύπτουν ξεπερνάει τα 120τμ. Γιατί αυτή η διάκριση και τι θέλει να πετύχει η Μαλαισιανή κυβέρνηση παραμένει άγνωστο, σίγουρα όμως για τον τουρίστα και τον θαμώνα, η πρόσβαση σε WiFi και ιδιαίτερα free WiFi είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Προσωπικά διαλέγω μέρη για να πιω τον καφέ μου ή να φάω ανάλογα με την διαθεσιμότητα του WiFi, ειδικά όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό και θέλω να διατηρήσω τον λογαριασμό χαμηλά. Εσείς;

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στην Λευκορωσία να δεις τι έκαναν…τρελό ban

  • Τί εννοείς;

   • Το απαγόρεψαν. Για την ακρίβεια, την πρόσβαση σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.

    εδώ και εδώ

  • Κάποια κράτη είναι περισσότερο ίσα από κάποια άλλα και το ανάποδο, δυστυχώς.

Top

Show Buttons
Hide Buttons