Νέο λογότυπο του Make Athens Green

by Stefanos Kofopoulos • On 05-09-2007 • AT 1:03 pm • 9 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Make Athens Green logo

Κυρίες και κύριοι, το νέο λογότυπο του Make Athens Green είναι πραγματικότητα. Περισσότερο μου αρέσει σε μαύρο background αλλά αυτό είναι προσωπικό. ΤΑ ΝΕΑ έγραψαν σήμερα για το blog [θα πάω να αγοράσω εφημερίδα σε λίγο] και ήδη που τηλεφώνησαν από ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό για συνέντευξη και παρουσία σε εκπομπή. Περίεργο αλλά καλό για την συγκεκριμένη προσπάθεια. Anyway, makeathensgreen.gr σε μαύρο χρώμα.

Make Athens Green logo

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πραγματικά πολύ όμορφο λογότυπο. Σίγουρα όμως θα διάλεγα το λευκό background.

  2. Άντε φίρμα έγινες….Θα σε δούμε στην TV περιστοιχισμένο από δύο γλάστρες (Γαρδένιες εννοώ) lol

  3. to g sto green me diskolepse na to diavasw..

  4. Γουστάρω πάρα πολύ αυτό με το μαύρο φόντο. Πάρα πολύ καλό! Αντε καλή συνέχεια στην προσπάθεια!

  5. Lol! Πρώτα έγραψα χωρίς να έχω διαβάσει το κείμενο και έχοντας δει μόνο το λογότυπο. Δεν είχα δει πως αρέσει και σε σένα το μαύρο φόντο. Εκ των υστέρων σκέφτηκα μάλιστα πως η μαυρίλα παραπέμπει σε όσα κάηκαν αυτό το καλοκαίρι και το πράσινο μέσα είναι μία ελπίδα. Τώρα που διάβασα το κείμενο είδα και την προβολή που παίρνει το θέμα. Αντε ευχές για το καλύτερο Τιτάνα σε αυτή την προσπάθεια και σεμνά και μετρημένα βήματα…

  6. @geo: Έγινε ήδη πρόταση για γλάστρες [φυτά] και την αρνήθηκα.

    Ευχαριστώ παιδιά. Τώρα που τα βλέπω και τα 2 μαζί μου αρέσουν πολύ και τα δύο σαν χρώματα και πάνω σε tshirt και αυτοκόλλητα.

  7. Put a patent on it…could be successful logo on t-shirts, etc.

  8. Μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είναι ωραίο αλλά το “Athens” [που είναι ο στόχος του σκοπού] δεν τονίζεται και δεν είναι ευανάγνωστο με την “διαμόρφωση” της συγκεκριμένης γραμματοσειράς.

Top

Show Buttons
Hide Buttons