Σημαντικές διακρίσεις για τη Samsung στη CES 2018

by George Polyzos • On 21-01-2018 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η παρουσία της Samsung στη φετινή CES συνοδεύτηκε από 4 σημαντικές διακρίσεις: δύο σε επίπεδο νέων προϊόντων και δύο σε επίπεδο πρωτοβουλιών και δράσεών της στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία κέρδισε δύο βραβεία KBIS 2018, το βραβείο «Smart Home Technology» για το νέο Front Load Washer με QuickDrive καθώς και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Best of Kitchen» για το FlexWash + FlexDry, που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο της διοργάνωσης Kitchen and Bath Industry Show (KBIS). Το κορυφαίο πρόγραμμα βραβεύσεων της βιομηχανίας κουζίνας και μπάνιου αναδεικνύει τα καλύτερα νέα προϊόντα που ωθούν τα όρια στον σχεδιασμό, την τεχνολογία και την καινοτομία. Οι νικητές επιλέγονται με βάση την καινοτομία, την αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι το Samsung Front Load Washer με τεχνολογία QuickDrive αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην καινοτομία της πλύσης ρούχων καθώς μειώνει σημαντικά τον χρόνο πλύσης, ενώ διαθέτει και τον έξυπνο βοηθό πλύσης Q-rator, που λύνει τις απορίες σχετικά με το πλύσιμο ρούχων, μέσα από το κινητό τηλέφωνο. Αντίστοιχα, το Samsung FlexWash + FlexDry είναι ένα ευπροσάρμοστο νέο σύστημα πλυσίματος ρούχων που προσφέρει απόλυτη ευελιξία, ώστε να πλένει και να στεγνώνει πολλαπλά φορτία πλύσεων ταυτόχρονα.

Επιπλέον, η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι έλαβε δύο βραβεία για τις πρωτοβουλίες της για τη βιώσιμη ανάπτυξη από την Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας των ΗΠΑ (EPA). Η EPA απένειμε στη Samsung το βραβείο «2017 Cutting Edge Champion» για το καινοτόμο πρόγραμμα Galaxy Upcycling και τίμησε τις προσπάθειες συλλογής ηλεκτρονικών αποβλήτων της εταιρείας (e-waste) στις ΗΠΑ, με το «Gold Tier Award» για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το πρόγραμμα Galaxy Upcycling επιτρέπει στους κατόχους τηλεφώνων Galaxy να μετασκευάσουν το υλικό και το λογισμικό των παλαιότερων, χρησιμοποιημένων τηλεφώνων Galaxy σε προϊόντα νέας τεχνολογίας, όπως τηλεοράσεις κλειστού κυκλώματος, κονσόλες παιχνιδιών και συσκευές IoT.

Η επιπλέον διάκριση στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης δόθηκε στη Samsung για τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της εταιρείας για σωστή ανακύκλωση ηλεκτρονικών αποβλήτων στις ΗΠΑ. Το 2016, το πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρονικών προϊόντων της εταιρείας συνέλεξε και ανακύκλωσε υπεύθυνα πάνω από 118 εκατομμύρια λίβρες (περίπου 53.636 τόνους) ηλεκτρονικών αποβλήτων στις ΗΠΑ, γεγονός που την κατέστησε έναν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες ηλεκτρονικών αποβλήτων στον κόσμο. Η Samsung διακρίνεται στην κατηγορία αυτή για τέταρτη συνεχή χρονιά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons