Τα laptops θα γίνουν MacBook Pro

by Stefanos Kofopoulos • On 14-05-2008 • AT 7:38 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

macbook pro

Προσπάθησα να είμαι σεμνός και ταπεινός με τον τίτλο και να αποφύγω το ποστοστό 50% που αναφέρεται στο αρχικό blog post ως μελλοντικό μερίδιο αγοράς των Mac στα laptops. Ο Jeremy Toeman πάει μακρυά την βαλίτσα και προσπαθεί να κρύψει το Apple fanboy που ζει μέσα του, παρόλα αυτά έχει δίκιο.

Το word of mouth (wom) marketing δουλεύει και λίγο πολύ όλοι έχουμε εμπειρία από αυτό, είτε ως καταναλωτές είτε ως γνώστες που προτείνουν ένα προϊόν σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς. Έχει δίκιο επίσης στην μαζική στροφή και trend που επικρατεί στην αγορά των MacBook και MacBook Pro ακόμα και στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι γνωστοί και φίλοι αγοράζουν Mac laptop, τελεία και παύλα! Έχει επίσης δίκιο για το BootCamp και την τιμή ενός μικρού μοντέλου Mac και ενός Windows laptop.

Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε στο σημείο που τα μισά laptops θα είναι Macs, σίγουρα όμως θα δούμε το ποσοστό να αυξάνεται σημαντικά σε νέους χρήστες και σε αυτούς που αποφασίζουν να αλλάξουν περιβάλλον και hardware εργασίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πήρα και γώ λίγο πριν το Πάσχα ένα macbook. Εν ολίγοις είναι άπαικτο, με πολύ καλό λογισμικό, σταθερό, χωρίς κρασαρίσματα, ιούς, κλπ. Τώρα για τα αεροδυναμικά, τα εργονομικά αυτό είναι άλλο. Α, και μπαταρία γύρω στις 6 ώρες.

  Ι.

 2. siga siga olo kai perissoteroi vlepoun to fws…

 3. Mac user since 1999, and i never looked back.

 4. Είναι πράγματι πολύ όμορφα και αν πριν ένα μήνα δεν είχα αγοράσει Notebook τότε θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Αν και έχω αρχίσει και καλοβλέπω ένα iMac ;)

 5. Το σκέφτομαι και εγώ αφού πρώτα χτυπήσω το νέο Vaio.. θέλω να παίξω με Mac γμτ.

 6. @Titanas: Vaio??? Τσκ τσκ τσκ τσκ…
  Απαξιώ! :p

 7. Εγώ η αλήθεια είναι ότι θέλω ένα νέο υπολογιστή για το σπίτι και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο απο ένα iMac. Ακόμα όμως δεν είμαι έτοιμος να αλλάξω το notebook μου με Mac. Είναι πολύ μεγάλη αλλαγή (ειδικά για κάποιο .ΝΕΤ Developer)

Top

Show Buttons
Hide Buttons