Ολοκληρωμένη λύση πληρωμών mPOS από τις Ingenico και Mellon

by George Polyzos • On 13-05-2016 • AT 10:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Icmp mpos

Η Ingenico Group και η Mellon Technologies ανακοίνωσαν το λανσάρισμα της πληρωμής με έτοιμα προς χρήση mPOS στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη όπου συνεργάζονται για τη λειτουργία τους και οι δύο εταιρείες.

Η tailor-made λύση mPOS καθιστά ικανούς τους εμπόρους να ενεργοποιήσουν μια ισχυρή προς τους καταναλωτές και σύγχρονη λύση αποδοχής πιστωτικών καρτών, επιτρέποντάς τους να προτείνουν μια άνετη, γρήγορη, ασφαλή και μοντέρνα εναλλακτική για τις πληρωμές με μετρητά.

Η λύση πληρωμής συνδυάζει το ασφαλές και best-seller έξυπνο iCMP τερματικό σε μέγεθος τσέπης της Ingenico Group, την εφαρμογή πωλήσεων μέσω κινητού για συσκευές σε περιβάλλον iOS και Android, καθώς και την εξειδικευμένη πλήρη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες software της Mellon.

• Μια ολοκληρωμένη λύση πωλήσεων και αποδοχής πιστωτικών καρτών με απίστευτη εμπειρία πελάτη και ισχυρή μετάδοση μέσω του portal του εμπόρου
• Παροχή απόλυτης φορητότητας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με την απλή σύνδεση του τερματικού iCMP μέσω Bluetooth στο smartphone· ο έμπορος είναι έτοιμος να κάνει δεκτές τις πληρωμές πιστωτικών καρτών οπουδήποτε
• Εύκολη για χρήση και γρήγορη στην υλοποίηση
Η ενεργοποίηση της λύσης αυτής είναι εύκολη και εύληπτη χωρίς να απαιτείται καμία επιτόπια επέμβαση, ενώ ταιριάζει ιδανικά στις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων που αποζητούν μια απλή, κατανοητή και άμεση λύση για την έναρξη αποδοχής πληρωμών με κάρτα.
• Συμβατή με μια ευρεία γκάμα iOS ή Android smartphones και tablets
Οι έμποροι μπορούν να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα smartphones και tablets που βασίζονται σε λογισμικά iOS και Android, παρέχοντάς τους ευελιξία στην επιλογή της συσκευής της προτίμησής τους.
• Υποστηρίζει όλες τις τεχνολογίες καρτών (Chip & Pin, Contactless και magstripe)
Δέχεται όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες πληρωμής καρτών, συμπεριλαμβανομένων των EMV, Chip & PIN, magstripe and contactless, παρέχοντας απρόσκοπτη εμπειρία πληρωμής τόσο στους εμπόρους όσο και στους τελικούς χρήστες.
• Υψίστης Ασφαλείας
Η ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth ενεργοποιεί την σύζευξη με τις συσκευές smartphone ή tablet και είναι σχεδιασμένη ειδικά για να εμποδίζει τη σύνδεση των μη εξουσιοδοτημένων συσκευών. Η σύνδεση iCMP terminal Bluetooth υπάγεται στις οδηγίες PCI SSC Wireless και πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές πληρωμών και ασφαλείας.

[Δ.Τ. Mellon Technologies]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons