Λύση στο πρόβλημα του Galaxy Note 7 με φόρτιση της μπαταρίας στο 60%

by Nikos Kaimakamis • On 14-09-2016 • AT 10:53 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-note7-bleu-011

Τη μείωση της χωρητικότητας της μπαταρίας του Galaxy Note 7 προτείνει ως λύση η Samsung για το πρόβλημα των εκρήξεων που έχουν σημειωθεί. 

Μέσα από ένα πακέτο αναβάθμισης λογισμικού που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Samsung για το Galaxy Note 7, εκτιμάται ότι θα σταματήσει να εμφανίζεται το φαινόμενο των εκρήξεων της μπαταρίας του τηλεφώνου, που έχουν θορυβήσει τους υποψήφιους αγοραστές και τους κατόχους του νέου μοντέλου της Samsung.

Σύμφωνα με διάφορες διαδικτυακές πηγές, το νέο λογισμικό δεν θα επιτρέπει στην μπαταρία να ξεπερνά το 60% της φόρτισης, για να μην εμφανίζονται ανησυχητικά και επικίνδυνα φαινόμενα, όπως αυτά που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα.

Τα περισσότερα sites κάνουν αναφορά σε δημοσίευμα του Associated Press, το οποίο και ισχυρίζεται ότι η Samsung έχει βρει ως λύση τον περιορισμό της φόρτισης της μπαταρίας του Galaxy Note 7, τουλάχιστον για τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά της Νότιας Κορέας, χωρίς, όμως, να διευκρινίζεται εάν θα ισχύσει το ίδιο και για τα μοντέλα του Galaxy Note 7 που κυκλοφορούν στον υπόλοιπο κόσμο.

Σύμφωνα με το BGR, περίπου 70 περιστατικά εκρήξεων έχουν σημειωθεί μόνο στις ΗΠΑ, ενώ το πρόβλημα με την μπαταρία του Galaxy Note 7 φαίνεται να επηρεάζει 2.5 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο. Η Samsung, πάντως, συνιστά στους πελάτες της να απενεργοποιήσουν το Galaxy Note 7 και να περιμένουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ανάκλησης και αντικατάστασης συσκευών που έχει ξεκινήσει.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons