Λύσεις για τις επιχειρήσεις από τη Vodafone

by George Polyzos • On 23-01-2015 • AT 12:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Vodafone-logo

Η Vodafone παρέχει τεχνολογικές λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες που συμβάλουν στο να γίνει κάθε επιχείρηση και κάθε επαγγελματίας Ready Business.

«Ready Business» σημαίνει για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις να μπορούν να είναι ευέλικτοι σε μια αγορά που αλλάζει διαρκώς, να είναι ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες και προοπτικές και να είναι έτοιμοι να απαντούν άμεσα στις ανάγκες των πελατών τους, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός του φυσικού χώρου εργασίας.

Επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, και επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν τον κατάλληλο συνδυασμό υπηρεσιών για την επικοινωνία τους, ώστε να βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες τους. Με λύσεις επικοινωνίας που συνδυάζουν κινητό, σταθερό και Internet όπως το Vodafone Business Connect και τα προγράμματα χρήσης Vodafone My Business, οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη επικοινωνία και να απολαμβάνουν σε ένα λογαριασμό απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ κινητών και σταθερών.

Παράλληλα,  επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν Ready Business, αυξάνοντας την ευελιξία και την παραγωγικότητά τους, αξιοποιώντας σύγχρονες υπηρεσίες «cloud», όπως είναι το Office 365, υπηρεσίες παραγγελιών, έλεγχου αποθεμάτων, διαχείρισης πελατών (CRM) και τεχνικής υποστήριξης μέσω smartphone ή tablet καθώς και έξυπνες εφαρμογές που επιτρέπουν την ασύρματη σύνδεση μεταξύ συσκευών (Μ2Μ).

Ο κ. Διονύσης Γρηγοράτος, Διευθυντής Εταιρικών Πελατών στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Ready Business σημαίνει να μπορείς να πετύχεις σήμερα και παράλληλα να είσαι έτοιμος για το αύριο. H Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εταιρικούς της πελάτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, να αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς με ευελιξία και επάρκεια. Ευχαριστούμε όλους τους εταιρικούς μας πελάτες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα δίπλα τους με υπηρεσίες που τους στηρίζουν όπως ο Προσωπικός Σύμβουλος, που βρίσκεται πάντα στη διάθεσή τους για να τους συμβουλέψει με κάθε τρόπο για τις υποδομές και τις υπηρεσίες που χρειάζονται».

[Δ.Τ. Vodafone]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons