Λογισμικό SMART Notebook στους διαδραστικούς βίντεο-προβολείς Epson

by George Polyzos • On 03-02-2016 • AT 5:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Epson_Education_SMART

Η Epson και η SMART Technologies ανακοίνωσαν μια συνεργασία, σύμφωνα με την οποία το συνεργατικό εκπαιδευτικό λογισμικό SMART Notebook θα περιλαμβάνεται τώρα στους διαδραστικούς βίντεο-προβολείς σε όλο τον κόσμο.

Η νέα συμφωνία στηρίζεται στην ήδη υπάρχουσα σχέση λογισμικού μεταξύ των δύο εταιρειών, που επέτρεψε στην Epson να διαθέτει το λογισμικό SMART Notebook μαζί με τους διαδραστικούς βίντεο-προβολείς σε ορισμένες παγκόσμιες αγορές από το 2013.

Πλέον η Epson θα προσφέρει το λογισμικό SMART Notebook, περιλαμβάνοντας μια εγγραφή SMART Notebook Advantage για τον πρώτο χρόνο, με τους διαδραστικούς βίντεο-προβολείς της Epson στη βασική έκδοση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εγγραφή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιούν αναβάθμιση σε όλες τις νέες εκδόσεις του λογισμικού Notebook στη διάρκεια αυτού του πρώτου χρόνου, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε τεχνική υποστήριξη και κορυφαία χαρακτηριστικά του Notebook.

Ο συνδυασμός δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να χρησιμοποιούν το διαδραστικό βίντεο-προβολέα με το συνεργατικό εκπαιδευτικό λογισμικό για τη δημιουργία οπτικά εξαιρετικών, εντυπωσιακών και διαδραστικών εμπειριών μάθησης.

Η ολοκληρωμένη σειρά διαδραστικών βίντεο-προβολέων της Epson έχει δοκιμαστεί και έχει πλήρως εγκριθεί από τη SMART για χρήση με το λογισμικό SMART Notebook, ενώ το SMART Notebook υποστηρίζει πλήρως τα διαδραστικά χαρακτηριστικά της Epson, όπως οι διπλοί μαρκαδόροι και η λειτουργία αφής.

Τόσο η Epson όσο και η SMART παρέχουν υποστήριξη πελατών και εκπαίδευση για τα προϊόντα τους, χαρίζοντας στους εκπαιδευτικούς μεγαλύτερη σιγουριά, αφού προσφέρουν καλύτερη συνεργασία στις αίθουσες διδασκαλίας και σε άλλους χώρους εκμάθησης.

Οι διαδραστικοί βίντεο-προβολείς της Epson με τα δικαιώματα χρήσης λογισμικού SMART Notebook θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2016, ενώ στην Ελλάδα αναμένονται τον Απρίλιο 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons