Το Live Mesh online επιτέλους

by Stefanos Kofopoulos • On 17-07-2008 • AT 4:34 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

live mesh diagram

Επιτέλους το Live Mesh σήκωσε τα ρολά και είναι διαθέσιμο σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μόνο που αρκεί είναι το Windows Live ID που πιθανόνατα έχετε από το MSN ή κάποιο άλλο μέρος όπως το Hotmail. Αν είστε Αμερική δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα, παρά μόνο να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Όλοι οι άλλοι πρέπει να αλλάξουν system region και language σε EN-US για να χρησιμοποιήσουν το Live Mesh. Δεν είναι κάτι τόσο τρομερό, σίγουρα όμως δημιουργεί προβλήματα στις ρυθμίσεις Ελληνικών κλπ.

Αν αυτό το εμπόδιο δεν είναι αρκετά σημαντικό ίσως το γεγονός ότι ο αριθμός των χρηστών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Live Mesh είναι περιορισμένος να πρέπει να προβληματίσει όχι τους χρήστες αλλά τα μυαλά της Microsoft που σκοτώνουν το προϊόν με σαχλές ανακοινώσεις περι χωρητικότητας και χρήστες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έχω την εντύπωση ότι το mesh είναι ένα unofficial beta προς το παρόν και γι αυτό υπάρχουν και οι περιορισμοί στους χρήστες. Δεν νομίζω ότι η MS ήταν έτοιμη να το δώσει αλλά τους αναγκάζει η apple με το mobile me.

  2. Ετσι εχουν τα πράγματα, πάντως το έχει δουλέψει κανένας να δούμε εντυπώσεις?

  3. Τι είναι αυτό ρε παιδιά?

  4. ένα sneak preview του livemesh μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.studentguru.gr/blogs/fotis/archive/2008/05/11/live-mesh-a-sneak-preview.aspx

  5. @dkalo Τι σχέση έχει το mesh με το mobile me ; Οι υπηρεσίες του mobileme Παρέχονται εξ ολοκλήρου από πέρυσι για χρήστες windows live/windows mobile. Δεν είναι κάτι καινούργιο.
    Επίσης παρέχονται δωρεάν…

Top

Show Buttons
Hide Buttons