Λύσεις για δικτύωση στο σπίτι από την TP-Link

by George Polyzos • On 10-03-2015 • AT 10:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

TL-WPA4226-KIT

Η TP-Link παρουσίασε μια ευρύτατη γκάμα δικτυακών συσκευών, που προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για ταχύτατη, ευέλικτη και απλή στη χρήση, δικτύωση στο σπίτι.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η γκάμα συσκευών range extenders της TP-Link, οι οποίες αποτελούν μια απλή, εύκολη, αποδοτική και οικονομική λύση της ενίσχυσης και επέκτασης της ασύρματης δικτυακής κάλυψης στο σπίτι, αλλά και στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις των χρηστών.

Το πλούσιο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της TP-Link περιλαμβάνει range extenders με ποικίλα χαρακτηριστικά και επίπεδο κόστους, ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και περιθώρια προϋπολογισμού του πελάτη.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις διακριτές κατηγορίες συσκευών range extenders:

Εισαγωγικές συσκευές με ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων 150-300 Mbps, για απρόσκοπτη επέκταση του δικτύου για διαμερίσματα και γραφεία, σχετικά μικρών διαστάσεων και με περιορισμένο αριθμό παράλληλων χρήσεων. Μοντέλα όπως το TP-Link TL-WA850RE και TL-WA854RE αποτελούν την ιδανική λύση για ομαλό HD video, streaming μουσικής και online gaming.

TL-WA850RE

Οι συσκευές αυτές παρέχουν έξυπνη ένδειξη ισχύος σήματος, για τη βέλτιστη επιλογή τοποθεσίας εγκατάστασης, αλλά και θύρα Ethernet, που μετατρέπει τη συσκευή σε ασύρματο adapter για σύνδεση συσκευών που έχουν μονάχα ενσύρματη δικτυακή υποστήριξη, όπως Blu-ray players, παιχνιδομηχανές, DVR και Internet TV.

Μέσης δυναμικότητας συσκευές αυξημένης απόδοσης μέχρι 300 Mbps, για ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη δικτύου σε μεγάλα διαμερίσματα, γραφεία και άλλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα μοντέλα όπως τα TP-LinkTL-WA830RE και TL-WA860RE. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η υιοθέτηση της τεχνολογίας IEEE 802.11n advanced MIMO (Multi Input Multi Output) και η ύπαρξη δύο κεραιών, με τη βοήθεια των οποίων επιτυγχάνεται τεράστια βελτίωση της ασύρματης απόδοσης, ξεπερνώντας παρεμβολές από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και διαπερνώντας ακόμη πιο δύσκολα υλικά εμπόδια (τοίχους, πατώματα, θωρακίσεις με ενισχυμένο σκυρόδεμα κ.λ.π.).

TL-WA830RE

Κάθε μοντέλο διαθέτει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, ανάλογα με την απαιτούμενη χρήση κι έτσι π.χ. το TP-Link TL-WA830RE μπορεί να λειτουργήσει ως access point και να μετατρέψει ένα ενσύρματο ADSL modem/router σε ασύρματο, ενώ το μοντέλο TP-LinkTL-WA860RE είναι ένα ευέλικτο range extender που ενσωματώνει πρίζα εναλασσόμενου ρεύματος, επιτρέποντας τη σύνδεση κι άλλων ηλεκτρικών συσκευών, αν δεν υπάρχουν άλλοι ρευματολήπτες στον χώρο.

Υψηλής ταχύτητας συσκευές με ταχύτητες που αγγίζουν τα 750 Mbps: εδώ θα βρει κανείς μοντέλα που αξιοποιούν την τελευταία λέξη της ασύρματης επικοινωνίας, καθώς υιοθετείται η τεχνολογία IEEE 802.11ac μετάδοσης dual band, για να καλύψει ταυτόχρονα συνήθεις χρήσεις (μετάδοση μουσικής, σερφάρισμα στο Web), αλλά και εφαρμογές με μεγάλες απαιτήσεις bandwidth, όπως multiplayer on-line gaming, streaming video Ultra HD 4K κ.α.

RE200

Ανάλογα με τις απαιτήσεις ενίσχυσης του σήματος, υπάρχει το μοντέλο TP-Link RE200, για μικρότερους χώρους, αλλά και το κορυφαίο μοντέλο RE210, το οποίο καλύπτει ευρύτερες εκτάσεις και χώρους με περισσότερα δύσκολα σημεία.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα της TP-Link είναι άμεσα διαθέσιμα από τα σημεία λιανικής πώλησης στο ευρύτατο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών. Ακολουθούν οι τιμές των μοντέλων:

  • TL-WA850RE   34,9 ευρώ
  • TL-WA854RE   27,9 ευρώ
  • TL-WA830RE   37,9 ευρώ
  • TL-WA860RE   42,9 ευρώ
  • RE200  54,9 ευρώ
  • Archer D9 AC1900 199,9 ευρώ
  • Archer T4U AC1200 44,9 ευρώ
  • TL-WPA4226KITAV500 79,9 ευρώ

[Δ.Τ. TP-Link]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons