Η LG εγκαταλείπει τα Windows Phone, μόνο Android πλέον

by Stefanos Kofopoulos • On 30-04-2012 • AT 4:34 pm • 10 ΣΧΟΛΙΑ

Η LG εγκαταλείπει τα Windows Phone, μόνο Android πλέον

Τα πράγματα είναι απλά, LG και Windows Phone ιστορία τέλος. Οι Κορεάτες αποφάσισαν ότι δεν αξίζει πλέον να ασχοληθούν με τα Windows Phon αφού οι μέχρι τώρα πωλήσεις των LG Windows Phone σε όλο τον κόσμο ήταν μάλλον απογοητευτικές. Με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα και τον ανταγωνισμό από Samsung, η LG αποφάσισε ότι είναι προτιμότερο να επικεντρωθεί στην κατασκευή Android smartphones αντί για Windows Phone.

Η δήλωση της LG μεταφρασμένη από τα Κορεάτικα στα Αγγλικά αναφέρει: “The total unit of Windows Phone sold in the global market is not a meaningful figure”. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αντί να ξοδεύουν χρήματα για να φτιάξουν ακόμα ένα LG Windows Phone smartphone που τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν πουλάει καλύτερα να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα σε R&D για τα Android κινητά της εταιρείας.

Περιμένουμε την επίσημη αντίδραση της Microsoft και φυσικά του ανταγωνισμού που θα χαρεί ιδιαίτερα να καλύψει το κενό με Windows Phone κινητά από Nokia, Samsung και HTC.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Να δούμε η Nokia πότε θα ξυπνήσει να το καταλάβει.

  Και προς Θεού. Τα Windows Phone μού αρέσουν. Το θεωρώ λειτουργικό ανώτερο από το android. Έχει όμως ακόμα δρόμο και δεν ξέρω αν έχει τον χρόνο να προλάβει να τον διανύσει.. ελπίζω να τα καταφέρει.

  Και όσον αφορά την Nokia που ανέφερα στην αρχή, απλώς δεν πιστεύω ότι έκαναν σωστά που υιοθέτησαν το λειτουργικό σύστημα της MS, από την στιγμή που είχαν και έχουν το εκπληκτικό Meego. Αλλά ξέφυγα από το θέμα, σόρι.

  • Αμερική φαίνεται να τα πάει καλά με το Lumia 900 αλλά Ευρώπη όχι και τόσο wow

   • δωσε lumia 900 στον κοσμο με 100 γιουρια (και 2ετες εστω συμβολαιο), κόλλα και μια γιγαντοαφισα του κινητου στην τζαμαρια και να δεις πως θα εκτοξευθουν οι πωλησεις και στην Ευρώπη

 2. εντάξει δεν θα στεναχωρηθούμε και όλας,δεν είχε δείξει και κάτι με τα κινητά που έβγαλε,μπροστά στις υπόλοιπες εταιρίες που βγάζουνε wp7,τιτάνα λίγο offtopic αλλα τι έχεις να πεις για αυτήν την συνεργασία? http://www.wpcentral.com/microsoft-barnes-noble-settle-litigation-form-massive-new-partnership

 3. Έχει δίκιο ο Wozniak, σε κάποια πράγματα τα Windows Phone είναι καλύτερα και από το iOS και συνολικά είναι καλύτερα και από το Android. Χάνουν όμως τρομερά στα specs συσκευών και σε συνολική προσφορά hardware, εκεί το Android είναι πολύ μπροστά.

  • Θα με συγχωρέσεις αλλά η σκέψη σου ότι

   “Χάνουν όμως τρομερά στα specs συσκευών και σε συνολική προσφορά hardware, εκεί το Android είναι πολύ μπροστά”

   είναι εντελώς λανθασμένη για το οικοσύστημα των WP7.

   Κανένα κινητό με WP7 δε βασίζεται στα specs του αλλά στο λειτουργικό. Απόδιεξη ότι η σειρά lumia διαθέτει και μοντέλα με 256 MB RAM όταν το Optimus 7 διαθέτει 512 MB. Και όμως η διαφορά στη πράξη δε φαίνεται.
   Και αυτό γιατί τα WP7 διαχειρίζονται εξαιρετικά τη μνήμη του τηλεφώνου, αποκρύπτοντας τη πολυπλοκότητα του λειτουργικού συστήματος από το χρήστη.

   2-πύρηνα @ 1.4 GHz, 1GB Ram κτλ, κτλ, ισχύει στα Android, όχι στα WP7.

   • Στα specs περιλαμβάνεται η οθόνη, ο επεξεργαστής, η κάμερα, οι διάφοροι αισθητήρες, το industrial design κλπ

 4. Δεν είναι τελικό ίσως μελλοντικά να επιστρέψει πίσω και να βγάλει ξανά κινητά windows phone. Απλώς έκρινε ότι ακόμα δεν έχει ωρίμαση το λειτουργικό

  • Προφανώς και δεν είναι τελειωτική απόφαση, η Microsoft δεν θέλει να χάσει έστω και μια πώληση Windows Phone, θα πιέσει την LG

 5. καλύτερα και να μην ξαναρχίσει. Όσο εσείς διαφωνείτε για το λειτουργικό εγώ ως κάτοχος lg e900 να σας πω πως είναι για τα μπάζα. Η εταιρεία πήγε να κάνει αρπαχτή και φαίνεται από όλες τις συσκευές της.

  Για ένα καμμένο πίξελ ήθελε 60 ευρώ για οθόνη και 15 τα εργατικά. Φυσικά δεν αναγνώριζε εγγύηση για τους 3 μήνες από την αγορά και το σέρβις το έχει αναλαβει τρίτος εταιρεία που δουλεύει σα γιουσουρούμ.

  200 ευρώ το πήρα δε λέω αλλά όταν βλεπω άρθρα να την παρουσιάζουν σα καινοτόμα μου σηκώνεται η τρίχα. Όπου σταθώ κ όπου βρεθώ θα το λέω και για την ποιότητα και για τις αναβαθμίσεις και για την aftersales υποστήριξη. Δείτε τις συσκευές που έδωσε με windows δείτε και των άλλων και πείτε ποιος got engaged σοβαρά..

Top

Show Buttons
Hide Buttons