Η LG επιλέγει και MeeGo και δεν φοβάται να το πει

by Stefanos Kofopoulos • On 30-04-2011 • AT 7:21 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία

Η LG επιλέγει και MeeGo και δεν φοβάται να το πει

Η LG βρίσκεται παντού, χρησιμοποιεί όλα τα λειτουργικά και τώρα θα προσθέσει ένα ακόμα στην συλλογή της. Με το MeeGo να αποτελεί το νέο όπλο των Κορεατών, η LG θα είναι μέρος του MeeGo conference που θα γίνει στο τέλος Μαϊου. Η LG θα ασχοληθεί με το θέμα: To show LGE MeeGo Devices and present porting experience of MeeGo 1.2 into multiple LG devices, γεγονός ιδιαίτερα ενδιαφέρον γιατί υπάρχει ασάφεια στην περιγραφή. Multiple devices μπορεί να σημαίνει smartphones, tablet, netbooks, ψυγεία και έξυπνες συσκευές αποθηκευτικού χώρου. Μπορεί επίσης να σημαίνει και τηλεοράσεις με MeeGo και όλες τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ένα τόσο εξελιγμένο λειτουργικό στον internet κόσμο του σήμερα, με ή χωρίς οθόνη αφής.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχω την εντύπωση ότι το Meego δεν θα πετύχει ιδιαίτερα στα κινητά. Δεν βλέπω πως μπορεί να αντιπαρατεθεί ο οποιοσδήποτε στα οικοσυστήματα της Apple και της Google, όσο καλό λειτουργικό κι αν έχει (πχ palmOS) ή ισχυρή παράδοση (πχ Blackberry).
    Το MeeGo ίσως έχει ελπίδες να διακριθεί στον χώρο των tablets, όπου ακόμα δεν είναι πλήρως διαμορφωμένο το τοπίο. Εκεί ίσως έχει και το πλεονέκτημα να τρέχει απ’ ευθείας εφαρμογές του Linux λόγω της υποστήριξης x86 από τον Atom, αλλά και το Android market που είναι επίσης open source.

Top

Show Buttons
Hide Buttons