Η LG ξεκίνησε την παραγωγή οθονών για το iPhone 5

by Stefanos Kofopoulos • On 23-08-2012 • AT 1:13 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η LG ξεκίνησε την παραγωγή οθονών για το iPhone 5

Ακόμη μια μέρα, ακόμη μια φήμη για το iPhone 5. Αυτή την φορά οι φήμες έρχονται από την LG καθώς ο chief executive της LG Display επιβεβαίωσε πως μια λεπτότερη οθόνη είναι ήδη σε διαδικασία μαζικής παραγωγής καθώς η συναρμολόγηση του iPhone 5 προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Η LG μαζί με την Sharp και την Japan Display Inc, θα είναι οι προμηθευτές της Apple για την Retina οθόνη του iPhone 5, το οποίο όπως έχουμε πει και στο παρελθόν αναμένεται να ανακοινωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και να κυκλοφορήσει επίσημα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η οθόνη που θα έχει το iPhone 5 λέγεται πως θα είναι η λεπτότερη που έχει κατασκευαστεί ποτέ καθώς το πάνελ αφής θα αποτελείται από μικροσκοπικούς αισθητήρες, οι οποίοι θα είναι τοποθετημένοι μέσα στην οθόνη υγρών κρυστάλλων αντί σε ξεχωριστό φιλμ πάνω από το LCD panel. Εκτός από μειωμένο πάχος, η τεχνική αυτή προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια και μειώνει τις όποιες δυσλειτουργίες της οθόνης μετά από πτώση.

Όπως δηλώνει και ο Han Sang-beom, chief executive της LG Display:

“We had some hard times (in developing the new in-cell technology) at first…but it seems those hard times have finally ended”…… “We just began mass production and we don’t expect any disruption in supplies.”

Τέλος, η οθόνη του iPhone 5 εκτός από λεπτότερη, αναμένεται να είναι και κατά 30 % μεγαλύτερη αφού όπως αναφέρουν οι φήμες μέχρι τώρα θα μετράει 4 ίντσες από την μια της γωνία μέχρι την άλλη.

via

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα αν πεσει και σπασει το γυαλι (που πλεον ειναι και η οθονη) μιλαμε το κοστος θα ειναι αστρονομικο, οπως συμβαινει ηδη με μερικα αλλα smartphones που ειναι ετσι. Συνεπως θηκουλα μεσα στη κριση αμεσα.

    • Η λογική είναι ότι κοστίζει λιγότερο να σου δώσουν ένα νέο τηλέφωνο από το να το επισκευάσουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Γενικά με αυτούς του είδους τις τεχνικές το κινητό γίνεται πιο στιβαρό και ανθεκτικό σε μικρό ατυχήματα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons