Η LG θέλει κινητό με Minority Report projector, ο Tom Cruise το σκέφτεται

by Stefanos Kofopoulos • On 11-08-2010 • AT 11:12 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

lg patent for touch ui on projector phone

Η LG δεν το βάζει κάτω και παρά το ένα ήδη κινητό με projector οι Κορεάτες θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του κόσμου και της αγοράς. Με την πατέντα που ονομάζεται Mobile terminal with image projection, η LG ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για την αναγνώριση και χρήση gestures όχι πάνω στην οθόνη του κινητού αλλά στην επιφάνεια που προβάλει το κινητό.

Με απλά λόγια, όλα τα εφέ όπως αλλαγή από την μία εικόνα στην άλλη, μεγέθυνση μιας φωτογραφίας, το επόμενο τραγούδι κλπ θα μπορούν να ενεργοποιούνται όταν ο χρήστης αλληλεπιδρά με την προβολή της εικόνας και όχι το ίδιο το κινητό. Αν αυτό δεν ακούγεται πολύ Minority Report το 2010 τότε ίσως είσαι ο Tom Cruise που διαβάζει αυτό το post ή έχεις ήδη δει το πρώτο LG Projector Phone που παρουσιάστηκε στο τέλος του 2009 για το δίκτυο της AT&T.

Πριν δείτε το βίντεο σκεφτείτε ότι η πατέντα δεν είναι πρόσφατη, έχει κατατεθεί πολύ καιρό πριν ενώ παράλληλα η LG έχει το hardware έτοιμο στα μέσα του 2010. Τώρα σκεφτείτε πως ένα κινητό με WiFi και 3G μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς και επικοινωνίας με τον έξω κόσμο και όχι απλά μια συσκευή για τηλεφωνικές κλήσεις και SMS. Φυσικά οι pico projectors θα πρέπει να μικρύνουν, οι μπαταρίες να γίνουν πιο αποδοτικές, χρήσιμες εφαρμογές να εξαφανιστούν κλπ. Η αρχή όμως έχει γίνει.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!! δεν θα ηταν κακο και σε laptop;

    • Μάλλον τα laptops δεν έχουν ανάγκη από κάτι τέτοιο γιατί με τις μεγάλες οθόνες καλύπτουν το κενό

      • θελω να πω οτι μια προβολη στον τοιχο πχ απο 22-32 ιντσες δεν θα ηταν κακη να δεις καμια φωτο; βεβαια τα λαπτοπ με καλωδιο τα περνας στην τηλεοραση, απλως οταν δουμε κατι καινουργιο το θελουμε παντου!

      • Προφανώς εκεί σκοπεύουν προς το παρόν με τους projectors στα κινητά. Εντελώς απλά πράγματα όπως slideshows και πιο corporate friendly παρουσιάσεις κλπ

Top

Show Buttons
Hide Buttons