Αναβάθμιση LG Optimus L7, LG Optimus L9 με Android 4.1 Jelly Bean

by Stefanos Kofopoulos • On 04-04-2013 • AT 3:52 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Αναβάθμιση LG Optimus L7, LG Optimus L9 με Android 4.1 Jelly Bean

Η αναβάθμιση για τα LG Optimus L7 και LG Optimus L9 σε Android 4.1 Jelly Bean έφτασε. Η LG Ελλάδας ανακοίνωσε επίσημα ότι τα δύο Android smartphone θα αναβαθμιστούν στο νέο Android Jelly Bean από τον Απρίλιο 2013.

LG Optimus L7 και LG Optimus L9 αναβαθμιση σε Android 4.1

Με το γνωστό θέμα των αναβαθμίσεων Android να παραμένει αγκάθι, η LG επιβεβαιώνει σήμερα ότι τα Optimus L7 και Optimus L9 θα γίνουν καλύτερα, πιο ασφαλή και γρηγορότερα με την αναβάθμιση σε Android Jelly Bean. Δεν διευκρινίζεται η έκδοση του Android αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για Android 4.1 αντί του Android 4.2 που χρησιμοποιεί η σειρά Nexus του Google και σύντομα το Samsung Galaxy S4.

Δεν διευκρινίζεται ποια smartphone θα αναβαθμιστούν και πότε. Δηλαδή αν προηγηθούν τα unlocked Optimus L7 και Optimus L9 και αργότερα ακολουθήσουν τα κλειδωμένα μοντέλα ή η αναβάθμιση γίνει καθολικά. Το σίγουρο είναι ότι η αναβάθμιση σε Android 4.1 θα γίνει τμηματικά γιατί η ανακοίνωση της LG αναφέρει “από τον Απρίλιο 2013” αντί για τον Απρίλιο 2013.

Υπομονή λοιπόν για να αποκτήσετε χαρακτηριστικά όπως το Project Butter που θα κάνει το Optimus L7 και Optimus L9 να μοιάζει σαν ολοκαίνουριο smartphone. Μεγαλύτερη ταχύτητα, περισσότερη ασφάλεια, λιγότερα bugs και επιπλέον λειτουργίες με το νέο Google Now.

Android 4.1 Project Butter video

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons