Διαρροή νέου press render του LG G7ThinQ και πιστοποίηση δύο εκδόσεων

by George Polyzos • On 24-04-2018 • AT 12:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Νεότερη διαρροή press render του LG G7ThinQ αποκαλύπτει όλες τις πλευρές της επερχόμενης ναυαρχίδας της κορεατικής εταιρείας.

Πρόκειται για την τρίτη σημαντική διαρροή που να αφορά το G7ThinQ και όπως φαίνεται αποκαλύπτει κάθε λεπτομέρεια του επερχόμενου smartphone. Πιο συγκεκριμένα, στο επάνω μέρος φαίνεται η υποδοχή που θα φιλοξενεί την κάρτα SIM (αντί για το πλάι), ενώ στο κάτω μέρος αποκαλύπτεται η υποδοχή ακουστικών, η υποδοχή USB Type-C για φόρτιση και ενσύρματη μεταφορά δεδομένων καθώς και το βασικό ηχείο.

Στις πλευρές φαίνεται ότι θα υπάρχουν πλήκτρα αυξομείωσης και το πλήκτρο εκκίνησης, ενώ στο αριστερό μέρος της συσκευής φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα μεμονωμένο πλήκτρο το οποίο φήμες θέλουν να είναι αποκλειστικό πλήκτρο για την ενεργοποίηση του ψηφιακού βοηθού Google Assistant.

Παράλληλα με την παραπάνω διαρροή είχαμε και την πιστοποίηση δύο εκδόσεων μίας συσκευής της LG Electronics, η οποία πιστεύεται ότι είναι το G7ThinQ, από την National Radio Research Agency την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Κορέας. Οι συσκευές που πιστοποιήθηκαν είναι οι LM-G710V και LM-G710N με το δεύτερο μοντέλο να θεωρείται ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην ασιατική χώρα. Αντίθετα, το LM-G710V πιθανολογείται ότι θα είναι το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη αφού έχει ήδη πιστοποιηθεί από τις ρωσικές Αρχές.

Οι περισσότερες φήμες συγκλίνουν στην κυκλοφορία μία συσκευής με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845, μνήμη RAM μεγέθους 6GB και αποθηκευτικό χώρο (για το βασικό μοντέλο) στα 64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω χρήσης καρτών μνήμης χωρητικότητας έως και 2TB. Τέλος, δεδομένο θεωρείται ότι η dual camera του G7ThinQ θα ενσωματώνει χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης. Λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 8.1 Oreo ενώ πρόσφατες διαρροές θέλουν τη συσκευή να διαθέτει πιστοποίηση IP68 για προστασία από σκόνη και υγρό στοιχείο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons