ΘΕΛΩ LG G2: παίρνεις LG G2 για 1 μήνα, αν σου αρέσει η LG στο χαρίζει

by Stefanos Kofopoulos • On 25-11-2013 • AT 4:15 pm • 36 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

ΘΕΛΩ LG G2: παίρνεις LG G2 για 1 μήνα, αν σου αρέσει η LG στο χαρίζει

Το LG G2, το καλύτερο Android smartphone της αγοράς, θέλει να το γνωρίσεις. Για αυτό η LG δημιούργησε το πρόγραμμα “ΘΕΛΩ LG G2” που σου επιτρέπει να δοκιμάσεις το G2 δωρεάν για ένα μήνα και αν σου αρέσει να το κρατήσεις.

Μέσα από καθημερινές κληρώσεις, η LG θα διαλέγει τους τυχερούς που θα δοκιμάσουν το LG G2 εντελώς δωρεάν για ένα ολόκληρο μήνα. Μοναδικές προϋποθέσεις είναι η ηλικία των 18 και να έχεις αγοράσει smartphone 25 Νοεμβρίου 2012 και μετά με αξία ίση η μεγαλύτερη των 599 ευρώ.

Αν κληρωθείς, δίνεις το smartphone που χρησιμοποιείς σήμερα και παίρνεις το ολοκαίνουριο LG G2 για ένα ολόκληρο μήνα. Αν μείνεις ευχαριστημένος και όλα πάνε καλά η LG θα σου χαρίσει το G2 για πάντα. Τόσο απλά. Η μετάβαση για όσους έχουν Android smartphones θα είναι εύκολη και οι λόγοι πολλοί για να προτιμήσουν το LG G2.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ακολουθεί και το δελτίο τύπου της LG με όλες τις λεπτομέρειες συμμετοχής στις κληρώσεις και το πρόγραμμα ΘΕΛΩ LG G2. Διαβάζετε προσεχτικά και συμμετέχετε.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές που θα συμμετέχουν στις καθημερινές κληρώσεις να ανταλλάξουν το ίσης αξίας smartphone τους που έχουν αγοράσει τον τελευταίο χρόνο µε ένα ολοκαίνουργιο LG G2 για έναν ολόκληρο µήνα, κι αν θέλουν να το κρατήσουν για πάντα, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση. Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Πρόγραμμα Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2” ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, ενώ η πρώτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και η τελευταία την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013.

Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτώνται καθημερινά στο microsite, ενώ η τελική λίστα θα αναρτηθεί μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι η κατοχή smartphone αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €599 με απόδειξη ημερομηνίας αγοράς μετά τις 25/11/2012, να είναι κάτοικοι Ελλάδας και να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Οι τυχεροί που έχουν ως τόπο διαμονής την Αττική θα συμμετέχουν στην ανταλλαγή μέσω επίσκεψης μέλους της ομάδας LG G2, που θα τους επισκέπτεται στον τόπο που επιθυμούν. Για τους νικητές που διαμένουν εκτός Αττικής, η ανταλλαγή θα πραγματοποιείται µέσω υπηρεσίας courier µε χρέωση της LG.

Παράλληλα, το Πρόγραμμα Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2” θα υποστηρίζεται καθ’ όλη τη διάρκειά του από την υπηρεσία LG G2 assistance, όπου εξειδικευμένη ομάδα θα απαντά σε τυχόν απορίες των τυχερών σχετικά με τη χρήση του LG G2 και την ομαλή μεταφορά των δεδομένων τους από άλλη συσκευή.

Μετά το δοκιμαστικό διάστημα του ενός μηνός, οι τυχεροί, εφόσον επιθυμούν μπορούν να κρατήσουν για πάντα το ολοκαίνουργιο LG G2 τους χωρίς καμία άλλη διαδικασία. Σε αντίθετη περίπτωση, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την επιστροφή του smartphone τους και να επιστρέψουν το LG G2.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

36 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το καλύτερο Android smartphone της αγοράς ? Από που και ως που αγαπητή LG? δεν αναφέρεσαι σε πεντάχρονα ούτε σε χρήστες προϊόντων Apple.

  • Είναι πολύ απλό, εγώ θεωρώ ότι το LG είναι το καλύτερο Android smartphone της αγοράς αυτή την στιγμή. Θα μάθεις σύντομα γιατί. Αν διαβάσεις προσεχτικά θα δεις ότι δεν αναφέρεται από το κομμάτι στο press release αλλά είναι η γνώμη μου για το LG G2. Απλά πράγματα.

   • Εκτός του note 3 είναι εξαιρετικό έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά!

   • Διαφωνώ, γιατί το Galaxy Note 3 είναι smartphone ειδικής κατηγορίας, που πρέπει να έχεις αποφασίσει ότι θέλεις τόσο μεγάλη οθόνη. Το LG G2 δεν χρειάζεται καν αυτή την διάκριση / σκέψη.

  • Σοβαρά τώρα ποιο πιστεύεις ότι είναι το καλύτερο τηλέφωνο αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά…;

   • Αν ρωτάς εμένα και όχι τον Constantino, ναι το LG G2 είναι το καλύτερο Android smartphone της αγοράς αυτή την στιγμή

   • S pen, Usb.3, 3GB RAM, 64GB internal, 2.3GHz, 4K video, Motion Sensors, Eye sensors, IR blaster, Thermometer, Barometer, Micro SD, 3200mAh, Video Hub, Readers Hub, Game Hub + Google play store.
    «Το LG έχει μικρότερη οθόνη από το Note 3, άρα είναι καλύτερο του!»

   • Η σύγκριση που κάνεις είναι κλασσικά ανούσια και άχρηστη για ένα πολύ απλό λόγο. Είναι σαν να συγκρίνεις Volkswagen Polo με Porsche Cayenne. Ναι η Cayenne είναι μεγαλύτερη γενικά, έχει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, μεταφέρει περισσότερα άτομα, έχει μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού και το συμπέρασμα που καταλήγεις εσύ είναι ό,τι είναι καλύτερη εξαιτίας αυτών των χαρακτηριστικών.

    Εγώ λέω πως αυτό είναι λάθος, γιατί για να αγοράσεις την Cayenne (Galaxy Note 3) πρέπει να το σκεφτείς καλά όχι μόνο για το κόστος αλλά για την κατανάλωση, που θα παρκάρεις, πόσο θα κοστίζει το service κλπ. Αντίθετα η αγορά του Polo (LG G2) δεν έχει τέτοια θέματα.

    Για να επιστρέψω στο κομμάτι που αφορά τα smartphones. Πες μου, κουβαλά το Galaxy Note 3 πάντα στην τσέπη σου ώστε να χρησιμοποιείς το S-Health και το accelerometer σωστά; Μπορείς να μου πεις δύο apps που χρησιμοποιούν το βαρόμετρο και σου δίνουν πληροφορία που δεν μπορείς να πάρεις από το Weather app στο Android; Έχεις μόνιτορ / τηλεόραση 4K (αν δεχτώ ότι η ποιότητα είναι ανεκτή); Χρησιμοποιείς το Samsung Hub ή μήπως το Google Play Store;

    Σε επίπεδο ταχύτητας, specs κάθε σύγκριση είναι απλά ανόητη και άχρηστη γιατί Galaxy Note 3 και LG G2 είναι απλά απίστευτα γρήγορα

   • Συγνώμη ρε Στέφανε αλλά λες στο παιδί πιο πάνω ότι κάνει μια ανούσια σύγκριση και αμέσως μετά τη συνεχίζεις εσύ χρησιμοποιώντας μάλιστα το γελοίο παραλληλισμό της cayene με το polo. Είμαι σίγουρος οτι δεν υπάρχει άνθρωπος στο κόσμο που να θέλει να πάρει αυτοκίνητο και να είναι στο δίλημμα cayene ή polo.
    Αντιθέτως είμαι σίγουρος οτι υπάρχει πολύς κόσμος που διαθέτει +-500€ για κινητό και είναι ανάμεσα σε note3 και g2. Και εσύ ως άνθρωπος που ασχολείται με τη τεχνολογία και διαχειριστής αυτόυ του blog θα έπρεπε με σωστά επιχειρήματα να εξηγήσεις τα +- της κάθε συσκευής. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο νομίζω που τα περισσότερα μεγάλα site του εξωτερικού έχουν αναλωθεί στη σύγκριση αυτών των 2 κινητών.

   • Ακριβώς επειδή δεν έχει νόημα η σύγκριση, την φέρνω σε κάτι πιο κατανοητό. Χαίρομαι που κατάλαβες και εσύ ότι δεν έχει νόημα.

    Το Galaxy Note 3 είναι το καλύτερο smartphone της Samsung κατασκευαστικά αλλά όχι το καλύτερο smartphone γιατί είναι τεράστιο. Αυτό και μόνο το τοποθετεί σε μια ειδική κατηγορία που απαιτεί ειδικές αποφάσεις. Για αυτό πουλάει σημαντικά λιγότερο.

    Δεν γνωρίζω σε ποιες συγκρίσεις αναφέρεσαι αλλά όλοι οι σοβαροί του χώρου στο εξωτερικού ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει με τα smartphones και οι απόψεις μας ταυτίζονται.

    Το LG G2 είναι ένα Android smartphone που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας και να είναι χαρούμενος χωρίς δεύτερη σκέψη.

  • lol, αστείος.

 2. ο όρος “χαρίζει” χρησιμοποείται λιγο loosely από τη στιγμή που πρόκειται για “ανταλλαγή” με smartphone αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €599

  • Περίπου γιατί δίνουν την ευκαιρία να κάνεις upgrade από τηλέφωνο 1 έτους σε smartphone που κυκλοφόρησε τώρα.

  • το περσυνο 600αρι φετος εχει 350 αν το πουλησεις,
   οποτε δινεις 350 παιρνεις 600!

 3. Αν είχε και Sense (αδιόρθωτος) θα ηταν ήδη στην τσέπη μου….

 4. Συμφωνώ ότι το LG G2 είναι το καλύτερο Android smartphone. Έχει ‘στριμώξει’ άγρια την Apple-και το λέω εγώ ως κάτοχος ενός iPhone 5s 32gb-αλλά σε αυτό που αποκαλούμε ‘πακέτο’, υστερεί.

  • Το LG G2 είναι στο σωστό δρόμο, δεν έχει ακόμα στριμώξει το iPhone, γιατί υστερεί όχι μόνο στο πακέτο αλλά και σε έλλειψη οράματος. Ως smartphone όμως είναι εξαιρετικό

 5. Υ.Γ.: Καλό το LG G2, αλλά το iPhone 5s δεν το αλλάζω!!!…

 6. Συμφωνώ Στεφανε…

 7. Έχω το OPPO Find 5 και το Sony Z1. Έχω μείνει και εγώ έκπληκτος με το LG G2 αλλά όταν έχω ένα κινητό στα χέρια μου όπως το OPPO το οποίο έχει κατασκευαστεί 1 χρόνο πρίν και είναι σχεδόν ίδιο σε χαρακτηριστικά με το LG δε θα συμφωνήσω ότι έιναι το καλυτέρο smartphone στην αγορά, ειδικά όταν έιναι όλο πλαστικό… Ένα από τα καλύτερα ΝΑΙ!!

  Πάντα προσωπική άποψη..

 8. Δηλαδη εγω που πηρα απο το skroutz το samsung το s4 πιο φθηνα δεν μπορω να λαβω μερος!!

 9. Φίλε TITANA,

  Σε γενικές γραμμές όντως έχει πιο δυνατά χαρακτηριστικά το LG G2 απο το galaxy S4 παραδείγματος χάρην. Αλλά το καλύτερο smart phone της αγοράς έχει να κάνει με τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός. ΠΧ για εμένα smart phone τέτοιων χαρακτηριστικών όπως το G2 δεν νοείτε να έχει μνήμη 16 GB γιατί αυτομάτως του μειώνει την δυναμική. Τι να το κάνεις ένα κινητό με τέτοια οθόνη και τέτοια ανάλυση όταν δεν μπορείς να φορτώσεις ούτε μία ταινία HD να δεις ή 10 games τα οποία είναι 1.5GB το καθένα. Τα 16 GB σου θέτουν τρελούς περιορισμούς.
  Επίσης δεν ανοίγει το καπάκι για να αλλάξεις μπαταρία. Όντως έχει πολύ καλή μπαταρία αλλά δυστυχώς δεν σου δίνουν την επιλογή να έχεις και 1 δεύτερη για να την αλλάξεις. Μεγάλο μειονέκτημα για κάποιον που κάνει συνεχή χρήση του κινητού και σε τηλέφωνα και σε games και σε navigators κτλ κτλ. Εν κατακλείδι, ναι έχει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά τα οποία όμως δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σωστά και να τα χαρείς λόγο της περιορισμένης μνήμης και της κλειστής μπαταρίας.

  • Συμφωνώ ότι κάθε χρήστης έχει ανάγκες που καλύπτονται από συγκεκριμένα μοντέλα. Διαφωνώ όμως για την μνήμη και την μπαταρία όπως τα περιγράφεις. Ο λόγος είναι απλός: είσαι ειδική κατηγορία χρήστη με ειδικές ανάγκες: βλέπεις HD ταινίες στο κινητό αντί για τηλεόραση και παίζει ταυτόχρονα 10 διαφορετικά games. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί σαν. Δεύτερον, η μπαταρία δεν αφαιρείται γιατί το design του τηλεφώνου είναι τόσο ξεχωριστό και compact, άσε που αν παίσει / τρανταχτεί πολύ το LG G2 δεν πρόκειται να σβήσει γιατί η μπαταρία του είναι πάντα στην θέση της

 10. Σιγά μην δώσω το iPhone χαχα

 11. Η υποστήριξη της LG υπολείπεται σημαντικά των υπολοίπων σοβαρών εταιριών – έχω το LG Optimus 4X και το έχουν αναβαθμίσει μέχρι το Android 4.1, και αυτό όχι ΟΤΑ. Καλύτερα να είχα πάρει το Samsung S3. Εκτός και αν αγοράζεις κινητό για να εγκαταστήσεις custom ROM

  • Αυτό είναι θέμα όλων των κατασκευαστών που σιγά – σιγά αλλάζει

   • Συμφωνώ, αλλά η LG υπολείπεται της Samsung και της HTC.
    Εξάλλου, αν θέλω το hardware του LG G2 με σοβαρή υποστήριξη σε software θα προτιμήσω το Nexus 5.

   • Το Nexus 5 είναι Nexus και δεν έχει καμία σχέση με άλλα smartphones, άσε που πλέον έχει και το δικό του skin! Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι η LG είναι πίσω γενικά σε αναβάθμιση Android ή αν ήταν όσο λες θα συνεχίσει να είναι το ίδιο με το LG G2. Είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά για Android powered smartphone και πρέπει να το υποστηρίξουν αλλιώς θα είναι άξιοι της μοίρας τους

  • το νεξους εχει 900mah λιγοτερα το g2 του κανει πλακα στο θεμα μπαταριας που πιστεψε απασχολει πολυ παραπανω τον μεσο και οχι μονο χρηστη, απ το αν θα παρει καμια αναβαθμιση παραπνω, και ανοιγει τον browser 0.1sec ταχυτερα.

 12. Καλά όλα αυτά αλλά τι γίνεται με τα G2 που θα επιστραφούν στην lg μετά από ένα μήνα μεταχειρισμένα; Θα τα πουλήσει εκ νέου ως … καινούργια;

  • Γιατί σε ενδιαφέρει αυτό και όχι πόσοι θα αποφασίσουν να αποκτήσουν το LG G2 γιατί είναι ευχαριστημένοι με αυτό και κάνουν την δουλειά τους καλύτερα; Θα γίνει ό,τι γίνεται με όλα τα smartphones που έχουν όλες οι εταιρείες και δίνουν για demo στον τύπο.

 13. Επειδη η lg ειναι ακομα στον 18 αιωνα.Εγω δν θα αναφερθω στο note3 μιας κ ειναι μεγαλο..θα αναφερθω ακριβως στις ιδιες ιντζες που λεει κ ο φιλος μ ο Τιτανας…λοιπον εγω θα του το συγκρινω με το Samsung galaxy s4 E330s lte-a που εχει ακριβως τους ιδιους επεξεργαστες..να δουμε ποιο ειναι το καλυτερο world smartphone τις αγορας.εχω την τυχη να εχω αυτο το κινητο.ειναι απιστευτα γρηγορο..κ δν συγκρινεται με κανενα..

  • 18ος αιωνας, χμμ ποιος εβγαλε το ρπωτο flex κινητο με “αυτοιαση”?
   ποιος ειπαμε??
   ποση μπαταρια εχει το μοντελο που αναφερεις? ποση??? και με snap 800??
   χαχαχαχα
   πολυ πιο κατω απο το g2…λυπαμαι αλλα το g2 ειναι το καλυτερο android αυτη τη στιμγη.

 14. Για να ανεβεις απο τα χαμηλα στα ψηλα κατευθειαν φιλε Νικο πρεπει να περασεις απο πολλες συμπληγαδες οπως εχει περασει η Samsung..η lg εχει πολυ ακομη δρομο να φτασει στην κορυφη..2.600 mah vs 3000 δν βλεπω να εχει μεγαλη διαφορα η μπαταρια.

  • στην χρηση πανω εχει τεραστια διαφορα, απλα δες στατιστικα απο χρηστες!

 15. Για να ανεβεις απο τα χαμηλα στα ψηλα κατευθειαν φιλε Νικο πρεπει να περασεις απο πολλες συμπληγαδες οπως εχει περασει η Samsung..η lg εχει πολυ ακομη δρομο να φτασει στην κορυφη..2.600 mah vs 3000 δν βλεπω να εχει μεγαλη διαφορα η μπαταρια.http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221248907584 παρε μια γευση!!!για τι μιλαμε!!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons