Η LG Electronics θα παρουσιάσει βελτιωμένα K8 και K10 στο MWC

by George Polyzos • On 22-02-2018 • AT 11:39 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η LG Electronics θα παρουσιάσει βελτιωμένες εκδόσεις των μεσαίας κατηγορίας smartphones K8 και K10, με κύριο σημείο βελτίωσης να είναι τα χαρακτηριστικά της κάμερας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι νέες εκδόσεις των K8 και K10 θα χαρακτηρίζονται από «ελκυστικές» τιμές και σημαντικά διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά κάμερας.

Πιο αναλυτικά, η έκδοση 2018 του K10 θα διαθέτει εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel με την προσθήκη ενός νέου χαρακτηριστικού εστίασης, το οποίο θα εφαρμόζει τεχνολογία αυτόματης εστίασης σε φάσεις η οποία θα αυξάνει την ταχύτητα εστίασης κατά 23%, σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα.

Επίσης, θα υπάρχει ένα νέο χαρακτηριστικό αφής που θα επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν μία selfie ή ένα screenshot απλά τοποθετώντας το δάκτυλο στον αισθητήρα που θα είναι τοποθετημένος στο home button. Το ένα χτύπημα στο home button θα λαμβάνει selfie ενώ το διπλό χτύπημα θα λαμβάνει ένα screenshot.

Το K10 (2018) θα έρχεται σε χρωματικές εκδόσεις μαύρου, μπλε και χρυσού ενώ θα διαθέτει αλουμινένιο, μαύρο κάλυμμα. Παράλληλα, θα λανσαριστεί και η έκδοση K10 Plus η οποία θα ενσωματώνει 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Το «απλό» K10 (2018) θα διαθέτει 2GB μνήμης RAM και 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Και οι δύο εκδόσεις θα διαθέτουν οθόνη διαγωνίου 5,3 ιντσών, λειτουργικό σύστημα Android 7.2, υποδοχή για προσθήκη κάρτας μνήμης microSD, κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel και μπαταρία χωρητικότητας 3.000mAh

Το K8 (2018) θα ενσωματώνει βελτιωμένη ικανότητα λήψεων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel και κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η LG θα παρουσιάσει στο MWC 2018 και ένα αναβαθμισμένο V30 με τη χρήση τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons