Η LG Electronics λανσάρει την Nano Cell τεχνολογία

by George Polyzos • On 12-02-2018 • AT 12:58 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Η LG Electronics μειώνει δραστικά τη «ψαλίδα» της φυσικής παρουσίας σε έναν αγώνα σε σχέση με την τηλεοπτική παρακολούθησή του μέσω της τεχνολογίας Nano Cell.

Η καινοτόμα τεχνολογία αυτή προσφέρει απόλυτα ρεαλιστική προβολή εικόνων, με εξαιρετική λεπτομέρεια και ακρίβεια στα χρώματα, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες γωνίες θέασης. Έτσι ο χρήστης μπορεί να απολαύσει την προβολή από οποιαδήποτε γωνία θέασης, καθώς η τεχνολογία Nano Cell ενισχύει τη χρωματική σταθερότητα σε όλους τους άξονες.

Η δυνατότητα μιας τηλεόρασης να αποδίδει τις εικόνες με συνέπεια σε ένα ευρύ φάσμα προβολής λαμβάνει ολοένα και περισσότερη προσοχή από τους ειδικούς ως σημαντικός παράγοντας για τον προσδιορισμό της συνολικής ποιότητας εικόνας. Αν και άλλες τηλεοράσεις LCD υποστηρίζουν τη δυνατότητα απόδοσης δισεκατομμυρίων χρωμάτων, οι θεατές μπορούν να βιώσουν αυτά τα οφέλη μόνο όταν κάθονται ακριβώς μπροστά από το κέντρο της τηλεόρασης.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα χρώματα, η αντίθεση και η φωτεινότητα σε αυτές τις οθόνες μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τη θέση ή τη γωνία θέασης του χρήστη. Ωστόσο, σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποίησε η IPSOS, κατά μέσο όρο μόνο το 4% των θεατών στις Η.Π.Α. και στη Γαλλία παρακολουθούν τηλεόραση ενώ κάθονται ακριβώς μπροστά από τις τηλεοράσεις τους, ενώ περισσότεροι από τους μισούς θεατές παρακολουθούν τις LCD τηλεοράσεις τους από γωνίες εκτός άξονα.

Έτσι, με την τεχνολογία Nano Cell η μάχη για την καλύτερη θέση στον καναπέ ανήκει στο παρελθόν. Καθίστε αναπαυτικά οπουδήποτε στο σαλόνι και βυθιστείτε σε έναν κόσμο με ζωντανά χρώματα και εκπληκτικές εικόνες γιατί πλέον το κάθισμά σας είναι η καλύτερη θέση του σπιτιού.

Επιπλέον, το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων των τηλεοράσεων της σειράς Super UHD της LG, που ενσωματώνουν την τεχνολογία Nano Cell, έχει σχεδιαστεί από κοινού από τους κορυφαίους ειδικούς ήχου της harman/kardon και έχει προσαρμοστεί ώστε να παρέχει κρυστάλλινο, δυνατό και πλήρους φάσματος ήχο.

Τέλος, η webOS 3.5 Smart TV πλατφόρμα κάνει την τηλεόραση απίστευτα φιλική προς τον χρήστη, καθώς είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link. Επίσης, εκτός από μεγαλύτερη άνεση και ευκολία, επιτρέπει στους θεατές να σταματήσουν και να γυρίσουν πίσω σημεία από τις ζωντανές μεταδόσεις χωρίς να χάσουν κάποια φάση του αγώνα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons