Η LG προαναγγέλλει την αποχώρησή της από την αγορά smartphones;

by George Polyzos • On 12-01-2018 • AT 5:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κορεατικής εταιρείας, η LG θα λανσάρει smartphones «όταν χρειάζεται», οδηγώντας σε πλήθος εικασιών για τις επόμενες κινήσεις του ασιατικού γίγαντα.

«Θα λανσάρουμε νέα smartphones όταν χρειάζεται, αλλά αυτό δεν θα γίνεται απλά και μόνο επειδή το κάνουν και οι ανταγωνιστές μας» ήταν η δήλωση του Sung-jin Cho, αντιπροέδρου της LG κατά τη διάρκεια του CES, σύμφωνα με την κορεατική εφημερίδα Korea Herald.

Όπως ήταν φυσικό η δήλωση προκάλεσε θύελλα εικασιών για το αν η LG θα εγκαταλείψει στο προσεχές μέλλον την τακτική της ανανέωσης της γκάμας συσκευών smartphone σε ετήσια βάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια οι ναυαρχίδες της εταιρείας (σειρές G και V) έχουν υποσκελιστεί σε σημαντικό βαθμό από τις προτάσεις των Apple και Samsung ή ακόμη και νέων παικτών στην αγορά όπως η Xiaomi και η OnePlus.

Το σχόλιο του στελέχους της LG Electronics έγινε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασης της επόμενης ναυαρχίδας της εταιρείας, του LG G7, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι το πλάνο της εταιρείας είναι να διατηρήσει τα υπάρχοντα μοντέλα περισσότερο ανακοινώνοντας περισσότερες εκδόσεις.

Τα παραπάνω σχόλια θα μπορούσαν βέβαια να μεταφραστούν σε πρόθεση της LG απλά να αλλάξει τον χρόνο λανσαρίσματος των συσκευών της ώστε να μην έρχεται σε απευθείας «σύγκρουση» με τις συσκευές που ανακοινώνουν οι διάφοροι ανταγωνιστές. Παραδοσιακά η εταιρεία ανακοινώνει τις ναυαρχίδες της σειράς G κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress όπως ακριβώς κάνει και η Samsung με τις δικές της ναυαρχίδες. Ίσως αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει στο μέλλον.

Παράλληλα με όλα τα παραπάνω, άλλο κορεατικό δημοσίευμα, αυτή τη φορά από το Digital Daily, αναφέρει ότι η LG θα αλλάξει το πρόθεμα G από τις μελλοντικές της ναυαρχίδες στον τομέα των smartphones. Ωστόσο, αυτό το δημοσίευμα διαψεύστηκε από την LG με την διευκρίνιση ότι «καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί για το όνομα του επόμενου smartphone».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons