Η LG ανακοινώνει αναβαθμίσεις Android 4.1

by Stefanos Kofopoulos • On 15-10-2012 • AT 2:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η LG ανακοινώνει το πρόγραμμα αναβαθμίσεων σε Android 4.1

Η LG δεν είναι γνωστή για τα updates που δίνει στις συσκευές της, κυρίως στις συσκευές της που τρέχουν το Android ως λειτουργικό σύστημα. Όμως, φαίνεται πως, τουλάχιστον οι συσκευές που κυκλοφορούν στην Κορέα θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 (Jelly Bean).

Το πρώτο smartphone που θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 (Jelly Bean) θα είναι το LG Optimus LTE II τον Νοέμβριο ενώ θα ακολουθήσουν τα, Optimus G τον Δεκέμβριο και τα Optimus Vu και Vu 2 το πρώτο τετράμηνο (Q1) του 2013. Φυσικά, η αναβάθμιση σε Android Jelly Bean θα φέρει μαζί το νέο LG Optimus UI, αποκλειστικές εφαρμογές της LG αλλά και εφαρμογές όπως το Google Now.

Το παραπάνω πρόγραμμα αναβαθμίσεων έχει να κάνει μόνο με τις συσκευές που κυκλοφορούν στην Κορέα αλλά μας πιθανότατα “δείχνει” σε ποιες συσκευές οι ιθύνοντες της LG δίνουν βάρος. Για παράδειγμα η LG έχει αφήσει εκτός αναβάθμισης το LG Optimus 4X HD που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, ενώ εστιάζει στο Optimus G και στα phablets, LG Optimus Vu και LG Optimus Vu 2. Φυσικά πολλά μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς και τις πιέσεις των καταναλωτών.

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons