Το μέλλον της LG το 2012 είναι Black Label

by Stefanos Kofopoulos • On 03-07-2009 • AT 4:30 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

LG CES logo

Με στόχο να γίνει η Νο2 εταιρεία κινητών στον κόσμο προχωράει η LG προς το μέλλον. Οι Κορεάτες θέλουν να ανέβουν ένα σκαλί πιο πάνω, εκτοπίζοντας τους συμπατριώτες της Samsung από την δεύτερη θέση. Παρά την οικονομική κρίση η LG κινείται επιθετικά και ετοιμάζει νέες σειρές κινητών αλλά και αντικαταστάτες επιτυχημένων μοντέλων. Η χρονική στιγμή είναι καταλληλότερη από ποτέ αφού Sony Ericsson και Motorola βασανίζονται από οικονομικά προβλήματα.

Μέχρι το 2012 η LG σχεδιάζει την παρουσίαση του νέου Prada III ή όπως αλλιώς ονομαστεί το κινητό. Στο πιο κοντινό μέλλον και συγκεκριμένα μέχρι το τέλος του 2009, θα παρουσιαστεί μια νέα σειρά τηλεφώνων με όνομα Black label, σε πλήρη παράταξη απέναντι από το iPhone. Τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης, την δημιουργία μιας νέας σειράς πολύ ακριβών τηλεφώνων (aka extreme premium brand), αντίστοιχη με τα Vertu της Nokia.

Αν οι μηχανικοί καταφέρουν να βελτιώσουν το LG Arena και παράλληλα δημιουργήσουν μια πλατφόρμα για το Black Label, ίσως ο ανταγωνισμός με το iPhone να έχει νόημα. Μέχρι τότε όμως, η LG μπορεί απλά να ελπίζει στο ίδιο sexy, όμορφα και λειτουργικά smarphones όπως το Arena ή το iPhone.

Η δημιουργία νέου LG Prada είναι αναμενόμενη και δεδομένη αφού σε αυτές τις περιπτώσεις η συνταγή της επιτυχίας είναι νέα κινητά, βελτιωμένα στα σημεία, περισσότερα χρώματα και καλό marketing για σύνδεση με το παρελθόν και προβολή στο μέλλον. Ανταγωνιστές της LG όπως η Motorola και η Samsung κινήθηκαν στα ίδια πλαίσια με κινητά σε διάφορες εκδοχές από τις σειρές RAZR και BlackJack.

Η δημιουργία ενός extreme premium brand είναι επίσης αναμενόμενη, αφού πωλήσεις των Prada και αντίστοιχες κινήσεις όπως τα Vertu από την Nokia, ανοίγουν την όρεξη για ακόμα πιο ακριβά κινητά που κατασκευάζονται από εξωτικά υλικά, είναι διακοσμημένα με πολύτιμους λίγους και απευθύνονται σε όσους μετράνε την ματαιοδοξία με τουλάχιστον έξι μηδενικά στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To 2012 δεν είναι που θα καταστραφεί ο κόσμος;
    :)

  2. Ναι αμε και το 2011 εγω θα παω εκδρομη στο διαστημα να θαψω το κατοικιδιο μου στο φεγγαρι μα τι μακακιες πιστευεται ρε πατε καλα ελεοσ δηλαδη πραγματικα

    • Αμαν βρε, λίγο χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! :p

Top

Show Buttons
Hide Buttons