Προς πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου

by Stefanos Kofopoulos • On 07-03-2007 • AT 9:48 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

papandreou sef 2007

Στο πίσω μέρος αναγράφεται: Δίκαιη Κοινωνία – Δυνατή Ελλάδα

Λίγες μέρες πριν την ομιλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είδα την Αθήνα να γεμίζει με poster και πανό [σημαντικά λιγότερα στον αριθμό]. Μου έκανε εντύπωση ότι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας είχαν διπλά poster σε κάθε κολώνα κατά μήκος της διαδρομής, όπως συμβαίνει κατά την προεκλογική περίοδο.

Η Κυριακή πέρασε, η ομιλία στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο ΣΕΦ τελείωσε αλλά εξακολουθώ να βλέπω τα ίδια poster να βρίσκονται κρεμασμένα στις ίδιες κολώνες. Υποθέτω ότι θα μείνουν εκεί μέχρι την στιγμή που οι οδοκαθαριστές του Δήμου Αθηναίων κάνουν τον κόπο να τα μαζέψουν ή μέχρι την στιγμή που κάποιοι άλλοι χρειαστούν τον διαφημιστικό χώρο της κολώνας. Στην χειρότερη περίπτωση, η πιθανότητα βροχής και αέρας θα κομματιάσουν τα χάρτινα poster.

Διαβάζοντας την ενότητα για το Περιβάλλον στο προσωπικό site του Γιώργου όχι μόνο ενημερώθηκα για την Πράσινη Διπλωματία αλλά μια τρελή ιδέα μου πέρασε από το μυαλό.

Πόσο γενναία , όμορφη και δημοκρατική πράξη θα ήταν η αφαίρεση όλων των poster από τα ίδια άτομα που τα τοποθέτησαν, με έξοδα του ΠΑΣΟΚ φυσικά. Όπως το ΣΕΦ είναι καθαρό, οι καρέκλες στην θέση τους, το παρκέ έτοιμο να φιλοξενήσει τον επόμενο αγώνα μπάσκετ, έτσι θα πρέπει να είναι και οι δρόμοι της Αθήνας. Τα διαφημιστικά poster δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό πλέον, πέρα από την επιβάρυνση του ήδη άσχημου και βρώμικου τοπίου της πρωτεύουσας.

Ας γίνει η αρχή για μια όμορφη, δίκαιη, δυνατή, καθαρή Ελλάδα από ανθρώπους που δείχνουν ενδιαφέρον για αυτή την χώρα.

Με εκτίμηση,


Happy blogging!

Stefanos Kofopoulos (aka Titanas)
www.pestaola.gr
webmaster

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό είναι φοβερό. Θυμήσου!

  2. Στην εθνική οδό μήπως. Στην γέφυρα Αρκίτσας?

Top

Show Buttons
Hide Buttons