Λεπτότερες και με Android οι νέες τηλεοράσεις Sony Bravia

by George Polyzos • On 07-01-2015 • AT 4:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

KDL-75W850C_btyA_SCREENFILL

Σε ειδικό event στο πλαίσιο του Consumer Electronics Show 2015 η Sony παρουσίασε τη νέα σειρά τηλεοράσεων Bravia που θα είναι λεπτότερες και θα ενσωματώνουν την πλατφόρμα Android TV.

Πιο αναλυτικά, για το 2015 στη σειρά τηλεοράσεων Bravia θα περιλαμβάνονται δώδεκα μοντέλα Ultra HD 4Κ στις οποίες θα περιλαμβάνεται η πλατφόρμα Android TV σε συνδυασμό με την τεχνολογία One-Flick Entertainment της Sony. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της νέας σειράς θα είναι και το εξαιρετικά λεπτό designόπου για το μοντέλο X90C θα φτάνει μόλις τα 4,9 χιλιοστά.

Η νέα σειρά Bravia ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή X1 4Κ της Sony ο οποίος προσφέρει καθαρότητα εικόνας, ζωντανά χρώματα τη μείωση του «θορύβου» και υψηλή αντίθεση χωρίς να απαιτείται κάποια ρύθμιση από την πλευρά του θεατή.

Σημαντική εξέλιξη θεωρείται η ενσωμάτωση της πλατφόρμας Android TV η οποία θα προσφέρει υποστήριξη της τεχνολογίας Google Cast μέσω της οποίας ο θεατής θα μπορεί να στέλνει περιεχόμενο από το smartphone ή την ταμπλέτα στην τηλεόρασή του.

KDL-65W850C_Hero_ANDROID

Παράλληλα, η λειτουργία Voice Control, μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου στο τηλεχειριστήριο αφής θα επιτρέπει την φωνητική αναζήτηση περιεχομένου, την πραγματοποίηση ερωτήσεων αλλά και την φωνητική ρύθμιση της τηλεόρασης.

Τέλος, ο ήχος υψηλής ανάλυσης κάνει το ντεμπούτο του στις τηλεοράσεις X94C και X93C, για το 2015. Ως «ήχος υψηλής ανάλυσης» εννοείται οποιοσδήποτε ήχος έχει καλύτερη ποιότητα από αυτήν των CD.

X93C (2)

Χάρη στο DSEE HX, ό,τι κι αν βλέπει ο θεατής – πρόγραμμα με ομιλίες, μουσική κι άλλα – αναβαθμίζεται αυτόματα σε ποιότητα υψηλής ανάλυσης, για να απολαμβάνει μια πιο καθηλωτική και ρεαλιστική εμπειρία ακρόασης.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων Bravia 4Kκαι FullHDθα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons