Λεπτομέρειες για τα νέα μοντέλα της LG

by Nikos Kaimakamis • On 07-08-2014 • AT 11:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-G3-Stylus

Αναλυτικότερες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας για τα νέα μοντέλα smartphones που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά η LG. 

Έτσι, παρόλο που η μόνη εικόνα που είχαμε από το LG G3 Stylus, τον θεωρούμενο μέχρι τώρα ως φιλόδοξο ανταγωνιστή του Samsung Galaxy Note 4, ήταν μέσα από μία διαρροή σε ένα βίντεο της εταιρείας, ενώ τώρα γίνονται γνωστά περισσότερα τεχνικά στοιχεία για τη συσκευή, που από ό,τι δείχνουν όλα, μάλλον δεν πρόκειται να ανήκει στην κατηγορία των high end συσκευών.  Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα smartphone με οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, με ανάλυση 1280×720 pixels, κάμερα 8 Megapixels στο πίσω μέρος και μία 1,3 Megapixels εμπρός, με τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1,3 GHz και μνήμη RAM 1 GB.

Θα είναι 4G και θα έχει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 8 GB, χωρίς να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα εάν θα δέχεται κάρτες microSD. Φυσικά, το λειτουργικό του σύστημα θα είναι Android 4.4 KitKat. Μένει να το δούμε και στην επίσημη παρουσίασή του.

LG-G3-A

Κατά τα άλλα, η LG έχει έτοιμο προς κυκλοφορία ακόμα ένα μοντέλο, το LG G3 A, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μικρότερων διαστάσεων LG G3, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Νότιας Κορέας. Πρόκειται για ένα μοντέλο με οθόνη διαγωνίου 5,2 ιντσών, ανάλυσης 1920×1080 pixels, με επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2,26 GHz.

Είναι εξοπλισμένο με κάμερα 13 Megapixels και εμπρόσθια κάμερα 2,1 Megapixels. Έχει μνήμη RAM 2GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB, ο οποίος μπορεί να δεχτεί επέκταση με κάρτες microSD, μπαταρία χωρητικότητας 2610 mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons