Λεπτές και στιλάτες οθόνες ιδανικές για κάθε γραφείο από την AOC

by George Polyzos • On 09-04-2016 • AT 10:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

AOC_I2481FXH_front_rain_design_uc

Σε συνέχεια της παρουσίασης των πρώτων δύο μοντέλων της σειράς Style τον Οκτώβριο 2015, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC προχωρά στον εμπλουτισμό της γκάμας.

Με τις I2281FWH και I2381FH, η νέα σειρά Style της AOC είναι κατάλληλη και για μικρότερους χώρους εργασίας. Εκτός από τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα 23.8 ιντσών και 27 ιντσών, η AOC παρουσιάζει τις νέες οθόνες 23 ιντσών και 21.5 ιντσών που συνδυάζουν ένα κομψό εξωτερικό περίβλημα με ισχυρή τεχνολογική απόδοση.

Η χαρακτηριστική της ασύμμετρη βάση, μοναδική για την AOC, προσδίδει στις οθόνες ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό στοιχείο σε κάθε χώρο εργασίας. Έτσι, τα νέα μοντέλα ταιριάζουν ακόμα και σε μικρότερους χώρους εργασίας είτε πρόκειται για προσωπικό είτε για επαγγελματικό χώρο.

Τα νέα IPS panels παρέχουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με ανάλυση Full HD των 1920 x 1080 pixels. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τη δυνατή χρωματική ομοιομορφία των IPS panels – από σχεδόν όλες τις θέσεις καθώς όλες οι οθόνες της σειράς Style διαθέτουν εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών. Η τεχνολογία Flicker FREE ρυθμίζει την φωτεινότητα χωρίς τρεμόπαιγμα εξασφαλίζοντας μια εμπειρία θέασης με μηδενικό τρεμόπαιγμα.

Επίσης, μειώνει την καταπόνηση των ματιών για όσους εργάζονται στην οθόνη για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η σύνδεση HDMI και η υποδοχή VGA διευκολύνουν όσο ποτέ τη σύνδεση των οθονών με διάφορες συσκευές συμπεριλαμβανομένου DVD players, κονσόλες βίντεο παιχνιδιών ή οτιδήποτε ταιριάζει καλύτερα στο τρόπο ζωής των χρηστών. Επίσης, προσφέρει κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως το e-Saver που επιτρέπει τη ρύθμιση ισχύος κατευθείαν από το σύστημα OSD ή το i-Men που εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις OSD κατευθείαν από τον υπολογιστή.

Είτε πρόκειται για οικιακούς χρήστες, επαγγελματίες χρήστες ή ακόμα και fashionistas, τα μοντέλα οθονών της σειράς Style της AOC αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοναδικό design υψηλής αισθητικής σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή απόδοση.

Ενώ τα μοντέλα I2481FXH 23.8 ιντσών και I2781FH 27 ιντσών είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά, τα νέα μοντέλα 23 ιντσών και 21.5 ιντσών θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο 2016. Η ενδεικτική λιανική τιμή για αυτές τις δύο οθόνες είναι 159 ευρώ (21.5 ιντσών) και 179 ευρώ (23 ιντσών). Όπως και με όλες τις οθόνες AOC, η εταιρία προσφέρει μια εγγύηση 3 ετών με επιτόπια υπηρεσία ανταλλαγής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons