Παρουσιάστηκε επίσημα το Lenovo ThinkPad tablet 2 με Windows 8

by Stefanos Kofopoulos • On 09-08-2012 • AT 1:13 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Παρουσιάστηκε επίσημα το Lenovo ThinkPad tablet 2 με Windows 8

Η Lenovo σε μια κίνηση αναμενόμενη, αφού εδώ και μέρες είχαν ξεσπάσει φήμες για πιθανή κυκλοφορία νέου tablet, ανακοίνωσε το Lenovo ThinkPad tablet 2 το οποίο θα τρέχει τα Windows 8 32 bit και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο μαζί με την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Πάμε όμως να δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Lenovo ThinkPad tablet 2.

Παρουσιάστηκε επίσημα το Lenovo ThinkPad tablet 2 με Windows 8

H Lenovo έχει εξοπλίσει το ThinkPad tablet 2 με μια οθόνη στις 10.1 ίντσες τεχνολογίας LCD με IPS πάνελ και ανάλυση 1366 x 768 pixels. Η καρδιά του Lenovo ThinkPad tablet 2 είναι ο διπύρηνος επεξεργαστής της Intel, Atom Clover Trail στα 32nm, η μνήμη RAM είναι 2 GB, η χωρητικότητα του φτάνει τα 64 GB επεκτάσιμη μέσω καρτών microSD, έχει δύο κάμερες, μια πίσω στα 8 megapixel με autofocus και LED flash και μια μπροστά στα 2 megapixel ικανή στο να πραγματοποιεί βίντεο κλήσεις. Τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά του Lenovo ThinkPad tablet 2 περιλαμβάνουν, NFC chip, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, επιλογή 3G/4G/HSPA+, υποδοχές για microHDMI, microUSB, microSD και μπαταρία με 10 ώρες αυτονομία (30 Whr). Εξωτερικά το ThinkPad μετράει 262.6 x 164 x 9.8 χιλ. με το βάρος του να είναι λίγο κάτω από τα 600 γρ.

Παρουσιάστηκε επίσημα το Lenovo ThinkPad tablet 2 με Windows 8
Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Lenovo ThinkPad tablet 2 θα κυκλοφορήσει και μια ειδική θήκη η οποία θα είναι και πληκτρολόγιο και θα προσφέρει έξοδο HDMI, τρεις USB θύρες αλλά και θύρα Ethernet. H Lenovo δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τιμή για το νέο της tablet καθώς αυτή θα δοθεί στην δημοσιότητα όταν πλησιάζουμε κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του αφού η Lenovo θέλει να δει και πως θα κινηθεί ο ανταγωνισμός αλλά και η Microsoft με το Surface.

Lenovo ThinkPad tablet 2 hands on

via

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίο φαίνεται.

    • Φαίνεται όντως πολύ ωραίο με σωστό μέγεθος και βάρος, πολύ φοβάμαι όμως ότι η τιμή του θα είναι “τσιμπημένη”

      • Έτσι και αλλιώς το κοινό του μάλλον εταιρείες θα είναι, όχι καταναλωτές. Αν δίνει λύση σε αυτό το περιβάλλον η τιμή δεν παίζει σημαντικό ρόλο για το Lenovo ThinkPad tablet 2 .

Top

Show Buttons
Hide Buttons