Lenovo: Σειρά TAB3 με μοντέλα ιδανικά για επιχειρήσεις και οικογένειες

by George Polyzos • On 23-02-2016 • AT 12:44 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Lenovo TAB3_10 Business_Splash Proof

Η Lenovo παρουσίασε τη σειρά tablets TAB3 η οποία περιλαμβάνει το μοντέλο TAB3 10 Business, για επαγγελματική χρήση και τα οικογενειακά μοντέλα TAB3 7 και TAB3 8.

Το TAB3 10 Business δημιουργήθηκε για να καλύψει τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν Android tablets. Έτσι, η Lenovo έχει εξασφαλίσει πως το TAB3 10 Business περιλαμβάνει το κατάλληλο σύστημα και τις κατάλληλες εφαρμογές για επιχειρήσεις.

Το tablet έχει Android for Work, που προσφέρει ειδικά προφίλ για τα επιχειρησιακά περιεχόμενα και παρέχει έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια και διαχειρισιμότητα. Έχει επίσης προ-εγκατεστημένες εφαρμογές Android for Work, Google Play for Work, καθώς και το Kiosk Mode που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν το TAB3 10 Business για να λειτουργεί σα διαδραστικό περίπτερο.

Το tablet υποστηρίζει επίσης βιομηχανικές λύσεις για τη διαχείριση τάξεων, σημείων πώλησης αλλά και την εφαρμογή e-Health. Επιπλέον, το TAB3 10 Business ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών όσον αφορά την ανθεκτικότητα καθώς μπορεί να αντέξει τη φθορά των απαιτητικών εργασιακών περιβαλλόντων με την τεχνολογία P2i για να πετύχει αποδοτικότητα IP52 για προστασία από σκόνη και νερό αλλά και από γρατζουνιές μέσα από τις Gorilla Glass 3 οθόνες.

Lenovo TAB3_10 Business

Το TAB3 10 Business χρησιμοποιεί λογισμικό κρυπτογράφησης hardware, πολιτική ελέγχου και δυνατότητα απομακρυσμένης βοήθειας. Η Lenovo έχει εξοπλίσει το συγκεκριμένο tablet με ισχυρή προστασία η οποία προστατεύει τα επιχειρηματικά δίκτυα και επιτρέπει στις επιχειρήσεις όχι μόνο να παρακολουθούν τις συσκευές τους αλλά και να δημιουργούν geofences. Το κινητό σύστημα διαχείρισης της συσκευής διαθέτει επίσης τηλεχειριστήριο, σιωπηλή εγκατάσταση εφαρμογών και hardware και software δυνατότητες ολικού κλειδώματος.

Ενδυναμώθηκαν επίσης οι δυνατότητες ευελιξίας και κάθετης ενσωμάτωσης του tablet στον εργασιακό χώρο με το κατάλληλο hardware και τα κατάλληλα χαρακτηριστικά. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 1,3GHz δίνει στους χρήστες γρήγορο και ισχυρό multi-tasking και υποστήριξη πολλαπλών παραθύρων.

Παράλληλα, το προσωπικό μπορεί να είναι εν κινήσει όλη την ημέρα με έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μαζί με ένα πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών εν κινήσει, όπως η πλήρης USB χρήση για εύκολη σύνδεση εξωτερικών συσκευών αποθήκευσης, συνδεσιμότητα Υ-και Τ-, καλώδια RJ45 ή αναγνώστες καρτών. Το TAB3 10 Business προσφέρει επίσης ποικιλία λύσεων συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων NFC, dual-band Wi-Fi AC, πλήρες GPS και προαιρετικό 4G.

Και για τις περιπτώσεις εξειδικευμένης επαγγελματικής χρήσης, από ψηφιακές παρουσιάσεις έως συνεδριακές κλήσεις, η Lenovo έχει εξοπλίσει το TAB3 10 Business με γραφικά και ήχο που προέχει, με οθόνη 10 ιντσών full-HD IPS με Gorilla Glass 3 και dual ηχεία ενδυναμωμένα από το Dolby Atmos κινηματογραφικό ήχο. Η 8 Megapixel πίσω κάμερα αυτόματης εστίασης του tablet και η 5 Megapixel μπροστινή κάμερα παράγουν εικόνες ποιότητας με σαφήνεια υψηλής ανάλυσης.

Lenovo TAB3 7 Tablet

Σε ότι αφορά τα «οικογενειακά» μοντέλα που ανακοίνωσε η εταιρεία, η σειρά TAB3 7 και 8 δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τις οικογένειες με λειτουργίες πολλαπλών χρηστών και αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Για μικρότερα παιδιά, το tablet έρχεται με προ-εγκατεστημένη λειτουργία ειδικά για παιδιά με ασφαλείς επιλογές πλοήγησης στο διαδίκτυο και τη δυνατότητα να περιοριστεί η προσβασιμότητα στο tablet συγκεκριμένες ώρες και ημέρες της εβδομάδας.

Παράλληλα, οι λειτουργίες πολλαπλών χρηστών επιτρέπουν στις οικογένειες να μοιράζονται το tablet χωρίς να πρέπει να μοιράζονται τα αρχεία, τις εφαρμογές και τα email.

Lenovo TAB3 8 Tablet

Για τους γονείς που ανησυχούν για τις επιπτώσεις του blue light από τις οθόνες των συσκευών στα μάτια των μικρών παιδιών, τα TAB3 7 και TAB3 8 έρχονται με τεχνολογία Adaptive Display που έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει το blue light. Η οθόνη μπορεί να προσαρμόσει τα οπτικά και τους ήχους του tablet σύμφωνα με το χρήστη που κοιτάζει την οθόνη. Προσαρμόζει επίσης τη φωτεινότητα και το χρώμα, εντοπίζοντας τον ατμοσφαιρικό φωτισμό του χώρου με τη χρήση αισθητήρων.

Τα TAB3 7 και TAB3 8 είναι ευέλικτες συσκευές, που λειτουργούν με τετραπύρηνους επεξεργαστές 1GHz, με μπροστινή κάμερα 2 Megapixel και πίσω κάμερα 5 Megapixel καθώς και Dolby Atmos κινηματογραφικό ήχο. Είναι επίσης διαθέσιμα με 4G LTE υποστήριξη επιλογής για γρήγορη σύνδεση στο Internet ενώ κινείστε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons