Η Lenovo ανοίγει εργοστάσιο στην Αμερική, Made in USA για τους Κινέζους

by Stefanos Kofopoulos • On 15-07-2013 • AT 3:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Η Lenovo ανοίγει εργοστάσιο στην Αμερική, Made in USA για τους Κινέζους

Η Lenovo έρχεται στην Αμερική και μάλιστα με εργοστάσιο. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής PC του πλανήτη έχει ρίζες στην Κίνα αλλά επιλέγει την Αμερική για κατασκευή κάποιων προϊόντων.

Lenovo PC Made in USA

Η απόφαση της Lenovo κοστίζει πολλά εκατομμύρια δολάρια και όπως η ίδια εταιρεία δηλώνει, δεν πρόκειται για πείραμα. Η συναρμολόγηση PC στην Αμερική από τα εργοστάσιο της Lenovo είναι γεγονός και είναι εδώ για να μείνει. Με 35.000 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο, η Lenovo φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα και την ευελιξία που δίνει η παρουσία στην Αμερική για τον μεγαλύτερο κατασκευαστή PC του πλανήτη. Η εξαγορά του τμήματος ThinkPad από την IBM το 2005 έχει βοηθήσει την Lenovo να δεκαπλασιάσει τα κέρδη της και να κυριαρχεί στην αγορά που δημιούργησε η IBM.

Η Motorola έχει δηλώσει ότι το Moto X θα κατασκευάζεται στην Αμερική. Η Apple επίσης έχει δηλώνει ότι κάποια από τα προϊόντα της θα είναι Designed in California και Assembled in USA επίσης. Το ίδιο και η γνωστή Foxconn που ετοιμάζει εργοστάσιο στην Αμερική επίσης για ετικέτες Made in USA στα προϊόντα της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons