Η Lenovo λανσάρει το Νew Glass C220 και κάνει πιο έξυπνη την οικογένεια ThinkPad

by George Polyzos • On 14-01-2018 • AT 2:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Το νέο σύστημα Lenovo New Glass C220 περιλαμβάνει μία Συσκευή Γυαλιών μαζί με μία Συσκευή Τσέπης και λειτουργεί αναγνωρίζοντας και προσδιορίζοντας πραγματικά αντικείμενα μέσω τεχνολογιών AI.

H ελαφριά, 60 γραμμαρίων, Συσκευή Γυαλιών λειτουργεί με Android. Η εμπειρία του AR γίνεται μέσα από το ένα μάτι, ενώ το άλλο παραμένει στον πραγματικό κόσμο. Το σύστημα λειτουργεί κατεβάζοντας την εφαρμογή LNV (από το AH Cloud) στο smartphone σας και συνδέοντας τη Συσκευή Τσέπης στο κινητό σας.

Το New Glass C220 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα εύρος σεναρίων δουλειάς και εκπαίδευσης, από τη δυνατότητα που παρέχει να συλλέγεις πληροφορίες στο πεδίο όρασης σου, έως τη δυνατότητα να δίνει βήμα-βήμα κατευθύνσεις και οδηγίες για επιδιόρθωση, αναγνώριση ανενεργού εξοπλισμού και αντιμετώπιση προβλημάτων σε συνεργασία με απομακρυσμένο συνάδελφο, καθώς έχεις τα χέρια σου ελεύθερα. Το New Glass C220 είναι μία wearable τερματική συσκευή AR, η οποία διαθέτει αλληλεπίδραση με προστασία από τον θόρυβο, mobile computing, εξατομικευμένα mods και πολλά άλλα.

Το Lenovo NBD AH Cloud 2.0 είναι μία SaaS πλατφόρμα βασισμένη στις τεχνολογίες AR, AI και big data που μπορεί να ενισχύσει την ενημέρωση και την ικανότητα εργασίας του προσωπικού κάθε τομέα. Το AH Cloud σχετίζεται με την έννοια του Augmented Human, καθιστώντας το ιδανικό για απομακρυσμένη βιομηχανική συντήρηση, έξυπνη εντολοδοσία και έξυπνη αποστολή εντολών, τρισδιάστατη διάγνωση, έξυπνο τουρισμό και άλλους τομείς.

Το σύστημα επικοινωνίας με βίντεο βασίζεται στην τεχνολογία Kepler, συμπεριλαμβανομένου one-to-many διπλής κατεύθυνσης βίντεο. Το σύστημα διαχείρισης ροής εργασίας βασίζεται στην τεχνολογία titan, με την οποία ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί ένα project χωρίς ικανότητα προγραμματισμού, ενώ το έξυπνο σύστημα ανίχνευσης, βασισμένο στην τεχνολογία martin, μπορεί να κάνει ανίχνευση αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο για πολλαπλούς τύπους αντικειμένων ταυτόχρονα, αφού πρώτα εκπαιδευτεί με εικόνες.

Lenovo Smart Display

To Lenovo Smart Display με το ενσωματωμένο Google Assistant κάνει τη χρήση της τεχνολογίας στο σπίτι πιο εύκολη και εύχρηστη και.. συνδεδεμένη για όλες τις συσκευές. Ορίζοντάς την ως κόμβο εντολών για όλες τις συνδεδεμένες smart συσκευές σας στο σπίτι, από τα φώτα, τη θέρμανση και ότι άλλο θέλετε, μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις μέσω αφής ή μέσω φωνής. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να πάρετε οδηγίες από τα Google Maps, να παρακολουθήσετε YouTube videos, να κάνετε video call με τους φίλους σας στο Google Duo, να ακούσετε μουσική και πολλά άλλα. Το Lenovo Smart Display έρχεται σε μοντέλα 8 και 10 ιντσών και υποστηρίζεται από την πλατφόρμα Qualcomm Home Hub.

Μόνιμα Ενεργό, Μόνιμα Συνδεδεμένο PC

H Lenovo φέρνει τη φορητότητα σε νέο επίπεδο με το Miix 630. Αυτή η αποσπώμενη, 2-σε-1 συσκευή ξεπερνά τα προσδοκίες για το τι μπορεί να κάνει ένα laptop, γιατί συνδυάζει την ευελιξία και παραγωγικότητα ενός laptop Windows 10 S, με την μόνιμα ενεργή, μόνιμα συνδεδεμένη φορητότητα ενός smartphone.
Μπορείτε να βασιστείτε στο γρήγορο 4G LTE2 αντί για το Wi-Fi με έως 20 ώρες προβολής video. Βασισμένο στην πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 835 mobile Mobile PC, το Miix 630 είναι ο απόλυτα ευέλικτος σύμμαχος σας με πάχος 15.6 mm και βάρος 1.33kg.

Εξοπλισμένο μέσω των Windows 10 S με Cortana μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να έχετε πρόσβαση στον προσωπικό σας ψηφιακό βοηθό, καθώς και την βιομετρική αναγνώριση προσώπου για πιο ασφαλές και εύκολο log-in.

Με βελτιωμένες επιδόσεις και πιο έξυπνη η οικογένεια ThinkPad

Το brand του ThinkPad εξακολουθεί να επαναπροσδιορίζει τους χρυσούς κανόνες στα laptop που απευθύνονται σε επαγγελματίες, καθώς προστίθενται καινοτομίες στα display, στην ιδιωτικότητα και τη συνδεσιμότητα σε όλη τη σειρά X1, για να ανταποκρίνονται καλύτερα στο μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον του σήμερα.

Το X1 Tablet έχει πλέον νέο σχεδιασμό με 3K display και προαιρετική παγκόσμια συνδεσιμότητα LTE-A, ενώ τα X1 Carbon and X1 Yoga έχουν ενεργοποιημένο το Amazon Alexa και νέο premium display που υποστηρίζει Dolby Vision HDR3. Παράλληλα, η ThinkShutter Camera διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα του χρήστη – για να μην χρειάζεται κανείς αυτοκόλλητο στην κάμερα.

Προστέθηκαν επίσης μοντέλα με οθόνη αφής στο X1 Carbon – δίνοντας στους χρήστες ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά να αγαπήσει στον ελαφρύτερο φορητό υπολογιστή 14 ιντσών στον κόσμο – και επιπλέον έως και 15 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το σύνολο της σειράς προϊόντων: X280, X380 Yoga, T480, T480s, T580, L380, L380, L480, L580 αναβαθμίζονται. Πιο αναλυτικά, το X280, το μηχάνημα για αυτούς που είναι διαρκώς εκτός γραφείου, αδυνατίζει και ζυγίζει πλέον 1,16 κιλά, ενώ το T480 επαναπροσδιορίζει το πρότυπο για εταιρικά laptop, με νέo side docking, υπέρυθρη κάμερα, παγκόσμιο LTE-A και διάρκεια ζωής μπαταρίας 27 ωρών. Τα T480s συνδυάζουν την απόδοση και το βέλτιστο βάρος στην κατηγορία, ενώ το T580 σας δίνει ταχύτερη μνήμη, διπλή αποθήκευση και νέο docking για ισχύ χωρίς συμβιβασμούς.

Το νέο Lenovo Thunderbolt 3 Graphics Dock, όταν δεν βρίσκεστε εν κινήσει και ψάχνετε για πιο μεγάλη επιφάνεια οθόνης, σας επιτρέπει να συνδέσετε έως και τρεις οθόνες 4K σε επιλεγμένα Lenovo PCs –και να έχετε ταυτόχρονα πανοραμική θέαση, αύξηση της απόδοσης από διακριτά γραφικά και φόρτιση του υπολογιστή σας. Αναβαθμίστε την εμπειρία του υπολογιστή σας συνδέοντας το IdeaPad 720S με ένα headset Lenovo Explorer για Windows Mixed Reality , μέσω του docking γραφικών – επιτρέποντάς σας να παίζετε παιχνίδια VR, να ταξιδεύετε στον κόσμο μέσω holo-tours και πολλά άλλα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons