Η Lenovo ενδιαφέρεται να αγοράσει το BlackBerry

by Stefanos Kofopoulos • On 18-10-2013 • AT 4:46 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Lenovo ενδιαφέρεται να αγοράσει το BlackBerry

Το BlackBerry ψάχνεται να πουληθεί με την Lenovo να ψάχνεται να αγοράσει την Καναδική εταιρεία smartphones. Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για τις σχέσεις των δύο εταιρειών.

Μετά το ενδιαφέρον του Google για εξαγορά του BlackBerry, στην σειρά μπαίνει η Lenovo. Η Κινεζική εταιρεία έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω και έχει υπογράψει συμφωνητικό εμπιστευτικότητας για την διάρκεια των συναντήσεων με ανθρώπους του BlackBerry. Παραμένει άγνωστο αν η Lenovo ενδιαφέρεται για ολόκληρη την εταιρεία ή κομμάτια του BlackBerry. Προφανώς η Lenovo δεν επιβεβαιώνει τίποτα από τα παραπάνω αλλά άτομα με γνώση στο θέμα εμπιστεύτηκαν τις πληροφορίες στην εφημερίδα Wall Street Journal. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες ότι το Google ενδιαφερόταν να αγοράσει το BlackBerry.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά το BlackBerry εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι η εταιρεία είναι δυνατή, έχει τεχνολογία και ανθρώπους που μπορούν να υποστηρίξουν τους πελάτες χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράλληλα ο χρόνος περνάει και πλησιάζουμε στις αρχές Νοεμβρίου 2013, ημερομηνία που λήγει το τελεσίγραφο που έχει δώσει η Fairfax για εξαγορά του BlackBerry για το ποσό των 4.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αν υποθέσουμε ότι η Lenovo προσπαθήσει να αγοράσει το BlackBerry, η Fairfax έχει δικαίωμα να προσφέρει το ίδιο ποσό και να προχωρήσει αυτή στην εξαγορά. Εκτός και αν η Lenovo, το Google ή κάποια άλλη εταιρεία προσφέρει ποσό που δεν μπορεί να πληρώσει η FaiFax.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η fairfax σήμερα αγόρασε το 5% σχεδόν της Μυτιληναίος! :p

Top

Show Buttons
Hide Buttons