Οι ανακοινώσεις της Lenovo κατά τη διάρκεια του CES 2018 – Μέρος Α

by George Polyzos • On 11-01-2018 • AT 12:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Στο CES 2018, η Lenovo παρουσίασε το όραμά της για τις τεχνολογικές καινοτομίες του 2018 – με ένα νέο portfolio από έξυπνες συσκευές που θα κάνουν την πραγματικότητα καλύτερη, με pocket, PC και συσκευές Smart Home.

Η Εικονική Πραγματικότητα (VR) γίνεται ακόμα καλύτερη με μία νέα προσέγγιση στη δημιουργία και την κατανάλωση VR. Το Lenovo Mirage Solo with Daydream headset προσφέρει έναν από τους πιο εύκολους τρόπους για την εξερεύνηση VR εμπειριών. Το headset δίνει στο ευρύ κοινό πρόσβαση στην καθηλωτική VR εμπειρία με μία ξεχωριστή, απόλυτα αυτόνομη και εύκολη στη χρήση συσκευή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Lenovo Mirage Camera with Daydream για να αποθανατίσετε τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της ζωής σας και να τις ξαναζήσετε σε 3D, μέσω της συσκευής.

Οι επαγγελματίες μπορούν να μεταμορφώσουν τη δουλειά τους μέσω της Επαυξημένης Πραγματικότητάς (AR) με τα έξυπνα γυαλιά Lenovo C220. Αυτή η διοπτρική, ελαφριά, hands-free εμπειρία που περιλαμβάνει software και hardware, αξιοποιεί τις δυνατότητες του smartphone σας για να βελτιώσει τις εργασίες εξυπηρέτησης, εκπαίδευσης και πολλά άλλα.

Στο σπίτι, το Lenovo Smart Display με το ενσωματωμένο Google Assistant, προσφέρει τη δυνατότητα για μία πιο προσωποποιημένη και βολική τεχνολογική εμπειρία. Επίσης προσθέσαμε επιπλέον νοημοσύνη στα laptop μας: το μόνιμα ενεργό και μόνιμα συνδεδεμένο, 2-σε-1 αποσπώμενο Miix 630, προσφέρει την φορητότητα ενός smartphone με LTE1 και έως 20 ώρες διάρκεια μπαταρίας για προβολή βίντεο με τις επιδόσεις που θα περίμενε κανείς από ένα PC Windows 10 S. Το ThinkPad φτάνει σε ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις με την ανανεωμένη σειρά X1 και καινοτομίες με γνώμονα τον χρήστη στις σειρές Χ, Τ και L. Επιπλέον, με την εφαρμογή Lenovo Vantage, προσφέρουμε στους χρήστες των PC μας με Windows 10 έναν πιο εύκολο τρόπο να μεταφέρουν αρχεία και ρυθμίσεις σε διαφορετικά PC, να αναγνωρίζουν ασφαλή δίκτυα WI-FI, καθώς και να χρησιμοποιούν PC diagnostics και υποστήριξη, μέσω μίας και μόνο εφαρμογής.

Νέα Moto Mods και μία πρόκληση για Developers σε συνεργασία με την Indiegogo

Προσθέτοντας στο Οικοσύστημα των Moto Mods, η Motorola παρουσιάζει δύο νέα mods σχεδιασμένα από developers. Το Vital Moto Mod προσφέρει προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων που δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να μετρήσει πέντε ζωτικά σημεία της υγείας του, με τη βοήθεια ενσωματωμένης συσκευής Moto Mod. Με το Moto Z, μπορείς τώρα να μετρήσεις πέντε ζωτικά σημεία του οργανισμού σου: τον καρδιακό ρυθμό, τον αναπνευστικό ρυθμό, μέτρηση από παλμικό οξύμετρο, θερμοκρασία σώματος και – για πρώτη φορά- ακριβή συστολική και διαστολική αρτηριακή πίεση από το δάχτυλό σας.

Επιπλέον, ένας από τους μεγάλους νικητές του Transform the Smartphone Challenge 2017, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Indiegogo, το Livermorium Slider Keyboard Moto Mod, προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου QWERTY, κρατώντας την οθόνη του Moto Z σε κλίση 60 μοιρών – για όλες εκείνες τις περιστάσεις που η οθόνη του κινητού δεν είναι αρκετή. Η Motorola και η Indiegogo αναβιώσαν τον διαγωνισμό Transform the Smartphone Challenge για προγραμματιστές που εμπνέονται από την πλατφόρμα των Moto Mods, φέρνοντας έτσι στην προσκήνιο νέες, συναρπαστικές ιδέες που αλλιώς δεν θα έφταναν στο στάδιο παραγωγής.

Lenovo Mirage Solo με Daydream Headset + Lenovo Mirage Camera

Το VR είναι διαφορετικό με το αυτόνομο Mirage Solo VR headset και τη Mirage VR180 camera από τη Lenovo, προσφέροντας τη δυνατότητα στον χρήστη να δει και να δημιουργήσει περιεχόμενο εύκολα και με απαράμιλλη ταχύτητα.

Απελευθερωθείτε από καλώδια, PC και τηλέφωνα με την ευκολία και την απλότητα του πρώτου αυτόνομου Daydream headset και γίνετε ένας από τους πρώτους που θα ζήσουν την εμπειρία σε όλο της το μεγαλείο, με την τεχνολογία παρακολούθησης κίνησης WorldSense, στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας της Daydream στην Google.

Χρησιμοποιώντας το WorldSense, μπορείτε να σκύψετε, να αλλάξετε θέση ή να κινηθείτε στο χώρο σε μία τεράστια, μαγική βιβλιοθήκη περιεχομένου. Βασισμένο στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας του Qualcomm Snapdragon 835, το Lenovo Mirage Solo προσφέρει πραγματικά καταπληκτικές εμπειρίες και μπορεί να κάνει τo gaming περιβάλλον σας ακόμα πιο πραγματικό με τη χρήση του Daydream controller- του ειδικού ρόπαλου του baseball, τιμονιού ή οποιουδήποτε άλλου gadget χρειάζεται το παιχνίδι που έχετε επιλέξει.

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας VR περιεχόμενο και να ζήσετε μοναδικές στιγμές, όποτε εσείς θέλετε, με το Lenovo Mirage Camera with Daydream. Αυτή η κάμερα τσέπης απλοποιεί τη διαδικασία της δημιουργίας 3D φωτογραφιών και video με την 13 Megapixel διπλή fisheye κάμερά της και το 180×180 πεδίο της, δίνοντας σας τα εργαλεία για να κάνετε το δικό σας περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας ευκολά προσβάσιμο και διασκεδαστικό. Μπορείτε να αναρτήσετε τις φωτογραφίες και τα video της κάμερας Lenovo Mirage στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στα Google Photos και YouTube για να μπορείτε να τα ξαναδείτε και να τα μοιραστείτε – και μπορείτε να τα δείτε στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε με το Mirage Solo, με το Daydream headset ή και στα περισσότερα VR headsets που μπορεί να έχετε ήδη.

Κυκλοφορεί με την πλατφόρμα Qualcomm Connected Camera που προσφέρει υψηλής ποιότητας διπλή κάμερες, ενσωματωμένο WiFi και το X9 LTE cellular modem στην εκδοχή LTE.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons