Λειτουργία Top Tracks in Your Network από το Spotify

by George Polyzos • On 12-12-2014 • AT 11:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Top Tracks in Your Network - Mobile

Το Spotify ενεργοποίησε τη λειτουργία Top Tracks in Your Network, με την οποία οι χρήστες της υπηρεσίας θα μπορούν να βλέπουν τι ακούνε οι φίλοι τους.

Στην ουσία η νέα λειτουργία είναι το καθημερινό μουσικό chart του κάθε χρήστη  παρουσιάζοντας τη λίστα με τα δημοφιλέστερα τραγούδια των φίλων. Η λειτουργία Top Tracks in Your Network, είναι ένας νέος τρόπος παρουσίασης των πιο δημοφιλών τραγουδιών των χρηστών που ακολουθείτε.

Όσο πιο δημοφιλές είναι ένα τραγούδι ανάμεσα στους φίλους σας, τόσο υψηλότερα εμφανίζεται στη λίστα. Η νέα λίστα, που ανανεώνεται καθημερινά, βρίσκεται στην ενότητα Περιήγηση (Browse) κάτω από τις κορυφαίες λίστες (Top Lists). Τη λίστα των ατόμων που ακούνε το τραγούδι μπορείτε να τη βρείτε δίπλα στις πληροφορίες του κομματιού.

«Η κοινωνική πλευρά είναι στο χαρακτήρα του Spotify», λέει ο Charlie Hellman, VP of Product στο Spotify. «Ένα στα πέντε streams στο Spotify προέρχεται από έναν χρήστη που ακούει τη μουσική ενός άλλου χρήστη, είτε αυτό σημαίνει ότι ακούει τον καλλιτέχνη που ακούει και κάποιος φίλος του είτε ότι ανακαλύπτει την ιδανική playlist για άσκηση από κάποιον φίλο του στο γυμναστήριο».

Top Tracks in Your Network - Desktop

Η λειτουργία Top Tracks in Your Network είναι ήδη διαθέσιμη σε iOS και Android ενώ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και στο desktop. Επιπλέον, οι ενημερωμένες σελίδες των άλμπουμ και των καλλιτεχνών είναι ήδη διαθέσιμες στο desktop ενώ θα γίνουν διαθέσιμες στις κινητές συσκευές τις προσεχείς εβδομάδες.

[Δ.Τ. Spotify]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons