Νέο Leap Motion teaser video με gesture control στα Windows 8

by dtonias • On 22-05-2013 • AT 4:05 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Leam Motion Windows 8 Video

Ένα νέο teaser video με το Leap Motion σε δράση διέθεσε η εταιρεία λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής, προβάλλοντας τη χρήση των Windows 8 με τις κινήσεις των δακτύλων στον αέρα χωρίς να ακουμπούν την οθόνη του υπολογιστή.

Το Leap Motion είναι μία μικρή συσκευή που αναγνωρίζει τις κινήσεις των χεριών έτσι ώστε να χρησιμοποιεί κανείς τον υπολογιστή χωρίς να ακουμπά την οθόνη. Δεδομένου ότι τα Windows 8 πλέον υποστηρίζουν τα gestures όπως πρέπει ο συνδυασμός τους με το Leap Motion είναι αρμονικός και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.

Το Leap Motion υποστηρίζει πλήρως τα gestures των Windows 8 και έτσι ο χρήστης έχει τη δυνατότητα click, scroll, swipe, drag, ακόμη και περιστροφή της οθόνης χρησιμοποιώντας τις κινήσεις των δακτύλων στον αέρα. Στα προηγούμενα demos του Leap Motion, αυτές οι δυνατότητες μπορούσαν να εφαρμοστούν μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές, ωστόσο πλέον με τα Windows 8 η συσκευή είναι ικανή να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση στο σύνολο του νέου λειτουργικού της Microsoft.

Το video έρχεται λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του Leap Motion στις 22 Ιουλίου του 2013, μετά από την απόφαση της εταιρείας να παρατείνει την ημερομηνία που θα διατεθεί στην αγορά.

[ via ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ χρήσιμο για W8 συστήματα χωρίς οθόνη αφής. Γενικά η Microsoft το πήγε αλλού!

  2. Ποσο κοστιζει απο που το παραγγελνεις ποτε βγενει στη αγορα

    • $79.99 + τα έξοδα μεταφοράς, κυκλοφορεί στις 22 Ιουλίου. Προ-παραγγελίες από το επίσημο site.

Top

Show Buttons
Hide Buttons