Διαρροή των χαρακτηριστικών του Nokia 9 με Android Oreo

by George Polyzos • On 20-12-2017 • AT 1:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μία συσκευή της HMD Global με την κωδική ονομασία TA-1005, η οποία πιστεύεται ότι είναι η επόμενη ναυαρχίδα Nokia 9, πιστοποιήθηκε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) των ΗΠΑ.

Τα έγγραφα της συγκεκριμένης πιστοποίησης διέρρευσαν με αποτέλεσμα να γνωστοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών του επερχόμενου Nokia 9. Σύμφωνα με την πιστοποίηση που εξέδωσε η FCC, το TA-1005/ Nokia 9 διαθέτει αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 128GB με τα 104GB από αυτά να είναι διαθέσιμα στον τελικό χρήστη.

Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι το Android 8.0 Oreo ενώ η μη αφαιρούμενη μπαταρία είναι χωρητικότητας 3.250mAh. Η οθόνη προέρχεται από την LG Display και είναι διαγωνίου 5,5 ιντσών τεχνολογίας LCD χωρίς να γίνεται γνωστή η προσφερόμενη ανάλυση. Προγενέστερες φήμες θέλουν το Nokia 9 να διαθέτει ανάλυση οθόνης QHD+ και αναλογία οθόνης 18:9 αν και τα screenshots που διέρρευσαν δείχνουν μία συσκευή με αναλογία οθόνης 16:9.

Η εμπρόσθια κάμερα τους TA-1005/ Nokia 9 διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel, ενώ η κύρια κάμερα στην πλάτη της συσκευής διαθέτει δύο φακούς με τον ένα αισθητήρα στα 12 Megapixel και τον δεύτερο στα 13 Megapixel. Στη θέση του επεξεργαστή βρίσκεται ο Snapdragon 835 της Qualcomm.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, από την στιγμή που η νέα συσκευή της HMD Global πιστοποιήθηκε από την FCC, το επίσημο λανσάρισμα είναι χρονικά πολύ κοντά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons