Διαρροή των renders του επερχόμενου Nokia X6

by George Polyzos • On 25-04-2018 • AT 11:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σε λίγες μέρες η HMD θα προχωρήσει στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Nokia X6 του οποίου τα renders ήδη διέρρευσαν σε ιστοσελίδες της Κίνας.

Το Nokia X6 παίρνει το όνομα της συσκευής που είχε λανσαριστεί πίσω στο 2009 και βέβαια ενσωμάτωνε το λειτουργικό σύστημα Symbian. Προφανώς η νέα έκδοση του Nokia X6 θα χρησιμοποιεί το Android Oreo της Google ενώ θα διαθέτει και την δημοφιλή (πλέον) εγκοπή που εισήγαγε το iPhone X της Apple.

Πέρα από την υιοθέτηση εγκοπής παρατηρούμε ότι η συσκευή φέρει το λογότυπο της Nokia κάτω δεξιά της οθόνης, μία κίνηση που μάλλον γίνεται αναγκαστικά αφού συνήθως το λογότυπο τοποθετείται στο επάνω περιθώριο της οθόνης ωστόσο στην περίπτωση του Nokia X6 απλά δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος.

Η πλάτη της συσκευής θυμίζει το πρόσφατο Nokia 7 Plus με dual lens σύστημα κάμερας. Βασική διαφορά ότι στο X6 ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος έχει τοποθετηθεί μεταξύ κάμερας και LED flash, ενώ στην περίπτωση του 7 Plus το LED flash βρίσκεται δεξιά της κάμερας και του σαρωτή.

Το Nokia X6 θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,8 ιντσών και αναλογίας πλευρών 19:9. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο επεξεργαστής MediaTek Helio P60 με 4GB μνήμης RAM ενώ θα υπάρχει και μία δεύτερη έκδοση της συσκευής με επεξεργαστή Snapdragon 636 της Qualcomm και μνήμη RAM στα 6GB.

Το Nokia X6 θα διατεθεί αρχικά στην αγορά της Κίνας με την τιμή του βασικού μοντέλου να προσδιορίζεται στα 210 ευρώ και την τιμή του ακριβότερου να φτάνει στα 235 ευρώ. Άγνωστο παραμένει εάν κάποια από τις παραπάνω εκδόσεις θα επισκεφτεί και την Γηραιά Ήπειρο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons