Διαρροή του LG G7ThinQ αποκαλύπτει ομοιότητες με το iPhone X

by George Polyzos • On 18-04-2018 • AT 12:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μία νέα διαρροή του Evan Blass έφερε στη δημοσιότητα αυτό που μοιάζει με διαφημιστικό render του επερχόμενου LG G7ThinQ, το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα στις 2 Μαΐου.

Η εικόνα της διαρροής, που έγινε μέσω του λογαριασμού του Blass στο Twitter, φανερώνει μία αρκετά καλή άποψη της εμπρόσθιας όψης της συσκευής, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες όπως η μεγάλη οθόνη και τα λεπτά περιθώρια ενώ εικάζεται ότι θα έχει και εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης σαν το iPhone X – αν και δεν φαίνεται καθαρά.

Ωστόσο, πιο καθαρά φαίνεται το πλαϊνό πλήκτρο, με τον Blass να υποστηρίζει ότι πρόκειται για το power button της συσκευής. Στις προηγούμενες ναυαρχίδες της LG, όπως το G6, το power button ήταν ενσωματωμένο στον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, στην πλάτη της συσκευής.

Προφανώς η αυθεντικότητα της εικόνας που διέρρευσε δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αλλά έρχεται να προστεθεί σε άλλες διαρροές που συνηγορούν στη διαπίστωση ότι το LG G7ThinQ αναμένεται να έχει αρκετές σχεδιαστικές ομοιότητες με το iPhone X, τουλάχιστον σε επίπεδο εγκοπής στο πάνω μέρος της οθόνης.

Η κορεατική εταιρεία θα παρουσιάσει επίσημα το G7ThinQ στις 2 Μαΐου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons