Λανσάρισμα του Galaxy S10 από την Samsung τον Ιανουάριο του 2019

by George Polyzos • On 08-05-2018 • AT 11:23 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Διαδικτυακές αναφορές θέλουν την Samsung να λανσάρει σημαντικά νωρίτερα την επόμενη ναυαρχίδα της, το Galaxy S10, τον Ιανουάριο του 2019.

Προφανώς αυτή η φήμη κυκλοφορεί πάντα αρκετούς μήνες πριν το λανσάρισμα κάποιας κορυφαίας συσκευής της Samsung. Είχε συμβεί και με το Galaxy S9 το οποίο κυκλοφόρησε ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με το Galaxy S8. Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται πως οι φήμες έχουν μία βάση αληθοφανούς αιτιολόγησης.

Πιο συγκεκριμένα, η κορεατική εφημερίδα The Bell αναφέρει ότι η Samsung έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της να ξεκινήσουν την τροφοδοσία εξαρτημάτων για ένα αναδιπλούμενο smartphone ώστε τον ερχόμενο Νοέμβριο να υπάρχει επάρκεια υλικών. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη συσκευή θα λανσαριστεί επίσημα στις αρχές του επόμενου έτους, πιθανότατα κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2019.

Το Galaxy S9 είχε παρουσιαστεί την παραμονή της έναρξης του MWC2018 και προφανώς η Samsung δεν θα είχε κανένα λόγο να αλλάξει την συγκεκριμένη πρακτική. Τα πράγματα όμως αλλάζουν από τη στιγμή που η κορεατική εταιρεία λανσάρει σε ένα event πριν το MWC ένα αναδιπλούμενο smartphone. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Samsung δεν θα ήθελε η μία συσκευή να «κλέψει» τα φώτα της δημοσιότητας από την άλλη άρα έχει λογική βάση το λανσάρισμα του S10 να γίνει με έναν μήνα διαφορά από το υποτιθέμενο foldable smartphone.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κορεατικής εφημερίδας είναι πολύ πιθανό η Samsung να επιλέξει για την παρουσίαση του Galaxy S10 το Λας Βέγκας και το Consumer Electronics Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί εκεί το διάστημα 8-11 Ιανουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung συμμετέχει μεν στο CES αλλά δεν το επιλέγει για την επίσημη παρουσίαση των ναυαρχίδων της. Αντίθετα, στο Λας Βέγκας παρουσιάζονται συνήθως άλλα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα και προηγμένες οικιακές συσκευές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons