Η επίδραση του LOST στο bittorrent σπάει κάθε ρεκόρ

by Stefanos Kofopoulos • On 26-05-2010 • AT 2:09 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

lost

Τα στατιστικά για όσους προτίμησαν να κατεβάσουν το τελευταίο επεισόδιο του LOST είναι απίστευτα. Σε λιγότερο από μια μέρα, περίπου 1.000.000 άνθρωποι είχαν μεταφέρει στον υπολογιστή τους το φινάλε του LOST, ενώ την ίδια στιγμή περί τις 100.000 από αυτούς μοίραζαν στους υπόλοιπους τουλάχιστον ένα ακόμα torrent αρχείο. Προφανώς, το μεγαλύτερο μέρος των downloads προέρχεται εκτός Αμερικής αφού το LOST δεν παίζει στην τηλεόραση ή καθυστερεί.

Μπορεί η διαδικασία να είναι παράνομη και ταυτόχρονα να προσφέρει τρομερά οφέλη στην εταιρεία παραγωγής, δείχνει όμως ότι υπάρχει μια τεράστια αγορά εκεί έξω που περιμένει να καταναλώσει τηλεοπτικές σειρές τύπου LOST αλλά η μόνο επιλογή που έχει είναι το παράνομο download. Για να δούμε πότε θα αλλάξει η κατάσταση και θα πέσουν τα σύνορα της νοοτροπίας DVD region.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. του αγίου ζινγκ ανήμερα! όσο υπάρχουν κανάλια και και πρέπει να πάρουν σειρά για να παίξουν την σειρά μη την ψάχνεις, το καλύτερο θα ήταν να γίνετε άμεσα διαθέσιμο σε όλα τα μέσα / είτε είναι ταινία είτε είναι σειρά με το που βγει να είναι παντού, σινεμά, dvd club, τηλεόραση, ιντερνετ παγκόσμια.

 2. Αν υπήρχαν υπηρεσίες του τύπου Netflix ή hulu και εκτός Αμερικής τότε δεν θα μιλούσαμε για εκατομμύρια παράνομα downloads. Αυτά να τα βλέπουν οι εταιρίες για να ξέρουν πόσα χάνουν και μετά μας λένε έχουμε οικονομική κρίση. Επιχειρηματική κρίση έχουμε και τίποτα παραπάνω!

  • Γενικά όλα αυτά παίζουν αλλά μόνο σε Αμερική και μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές.. βλέπε Αγγλία, Γερμανία κλπ

 3. I plaka einai oti akoma kai tora, to mono meros pou “den boreis” na deis to LOST online einai to site tou ABC!
  Anarotieme pote tha xipnisoun.

  • Θα το εκτιμούσα αν χρησιμοποιούσες Ελληνικούς χαρακτήρες στα σχόλια σου.

   Αυτό είναι ιστορία μεγάλη. Δεν έχεις προσέξει ότι το House που δείχνει το Star έχει διαφορετικό soundtrack από το House που μπορείς να βρεις online σε promo trailer;

 4. Οι επιχειρηματίες πρέπει να καταλάβουν ότι ζούμε σε μια πιο άμεση και παγκόσμια κοινωνία.
  Το Lost ήταν μια φοβερή σειρά, εγώ τουλάχιστον είδα το φινάλε με την άνεση μου από το hulu με μερικές διαφημίσεις. Αν τους έκοβε λίγο παραπάνω θα έβαζαν διαφημίσεις ανάλογα με την ip (χώρα) και θα λυνόταν το θέμα…

Top

Show Buttons
Hide Buttons