Λανσάρεται επίσημα το Sony PlayStation VR

by Nikos Kaimakamis • On 14-10-2016 • AT 11:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

PS-VR-02

To PlayStation VR, το κράνος εικονικής πραγματικότητας της Sony, μπορεί πλέον να συνοδεύει τις κονσόλες της ιαπωνικής εταιρείας. 

Αναφορικά με την τιμή του PlayStation VR, αυτή καθορίζεται στα 399 δολάρια στις ΗΠΑ, για το βασικό πακέτο που δεν περιλαμβάνει την PlayStation Camera ή τα χειριστήρια του PlayStation Move, για τα οποία θα πρέπει ο gamer να καταβάλλει επιπλέον κόστος. Με κόστος 499 δολαρίων, μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα εμπλουτισμένο πακέτο, το οποίο θα έχει τόσο την κάμερα όσο και τα χειριστήρια του Move, για μια περισσότερο ολοκληρωμένη εμπειρία.

Η λίστα με τα παιχνίδια που θα υποστηρίζουν το PlayStation VR είναι η ακόλουθη: 100ft Robot Golf, Ace Banana, Batman: Arkham VR, Battlezone, Bound, Driveclub VR, EVE: Gunjack, EVE: Valkyrie, Hamonix Music VR, Hatsune Miku: Project DIVA X, Headmaster, Here They Lie, Hustle Kings VR, Job Simulator, Keep Talking and Nobody Explodes, Loading Human, Super Stardust Ultra VR, PlayStation VR World, Rez Infinite, RIGS Mechanized Combat League, Rise of the Tomb Raider: Blood Ties, SUPERHYPERCUBE, The Assembly, The Playroom VR, Thumper, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood, Volume: Coda, Wayward Sky, World War Toons, ενώ αργότερα αναμένεται να προστεθούν και άλλοι τίτλοι στη λίστα.

Το PlayStation VR είναι συμβατό με όλα τα PlayStation 4 και θα μπορεί να βρει χρήσεις και για άλλες εφαρμογές διασκέδασης πέρα από το gaming. Θα μπορεί, δηλαδή, κανείς να βλέπει μαζί του βίντεο 360 μοιρών, καθώς και πανοραμικές φωτογραφίες. Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει το VR Mode που θα μπορεί να επιλέγει κανείς από τις επιλογές του μενού του PS4.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons