Ο Lang Lang παίζει πιάνο σε iPad

by Stefanos Kofopoulos • On 24-04-2010 • AT 11:15 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

nota piano ipad app

Είναι ένα από α πράγματα που πρέπει να δεις και να ακούσεις για να το πιστέψεις. Στο μέγαρο μουσικής του San Francisco κάποιος είχε κάμερα ή κινητό και τράβηξε βίντεο τον Lang Lang να παίζει πιάνο σε iPad. Κάποια στιγμή έβαλε χέρι και στο πραγματικό πιάνο παράλληλα με το iPad. Δεν κατάλαβα πως ο ήχος από το iPad έβγαινε στα ηχεία, συνήθως οι άνθρωποι στην σκηνή δεν έχουν μικρόφωνο εκτός και αν τραγουδάνε, αλλά το σκηνικό είναι εντυπωσικό. Για όσους ενδιαφέρονται, το app ονομάζεται Magic Piano από την Smule και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ακόμα και οι γάτες ή πρόκειται για το Nota iPad app.

[Thanks kavaliotis]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απλά απίστευτο. Αρχίζω να πιστεύω ότι θέλω να πάρω ένα iPad..

    • Νομίζω άργησες.. αλλά καλύτερα να περιμένεις για να πάρεις το 3G με Vodafone

    • Το παντ είναι ίσως η κορυφαία επιλογή στην αγορά για ένα αρχάριο χρήστη που θέλει να ψυχαγωγηθεί (επί το πλείστον) με το ιντερνετ.

      Θα το αγόραζα εύκολα, αλλά δυστυχώς το θεωρώ ακριβή πολυτέλεια. Για να πω και την αλήθεια επειδή το σκέφτομαι πολύ έχω αρχίζει και παίζω με το λαπτοπ στο κρεββάτι και προσπαθώ να φανταστώ τι θα άλλαζε με το παντ :ρ

  2. Titanas, 3G και Vodafone είναι δύο έννοιες παράλληλες που δεν τέμνονται σε κανένα άπειρο και σε κανένα παράλληλο σύμπαν. Βλπ. Fringe για περισσότερες πληροφορίες ή εδώ:

  3. Το έχει συνδεδεμένο με καλώδιο mini jack. Απλά και ταπεινά.

Top

Show Buttons
Hide Buttons