Η LaCie λανσάρει τον «ιπτάμενο» σκληρό δίσκο LaCie DJI Copilot

by George Polyzos • On 22-01-2018 • AT 11:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Mobile

Η LaCie με την DJI, εταιρεία κατασκευής drone και συστημάτων αεροφωτογράφισης, δημιούργησαν το Lacie DJI Copilot, έναν ανθεκτικό φορητό σκληρό δίσκο με μπαταρία, οθόνη, θύρα για κάρτες SD και χωρητικότητα 2 TB.

Ο νέος εξωτερικός δίσκος DJI Copilot της LaCie απευθύνεται σε φωτογράφους, χειριστές drone και επαγγελματίες βιντεοσκοπήσεων με σκοπό την διευκόλυνση εξωτερικών γυρισμάτων. Είναι το πρώτο προϊόν της νέας σειράς της LaCie «BOSS» – Backup On-Set Solutions που απευθύνεται σε δημιουργικούς επαγγελματίες αλλά και απαιτητικούς ερασιτέχνες. Το LaCie DJI Copilot λαμβάνει αντίγραφα αρχείων φωτογραφίας, βίντεο κλπ. με ενσωματωμένη μπαταρία, SD card reader και καλώδιο USB-C με απ’ ευθείας εισαγωγή (ingest) χωρίς τη χρήση laptop, απλοποιεί την διαδικασία, διαχειρίζεται τα αρχεία και παράλληλα προσφέρει δυνατότητα φόρτισης φορητών συσκευών.

Είναι ιδανικό για να αποθηκεύετε υλικό media από drone, βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές κατά την διάρκεια εξωτερικών εργασιών ώστε να απελευθερώνετε τις συσκευές σας και να συνεχίζετε την δουλειά σας γρήγορα και απρόσκοπτα.

Η ενσωματωμένη οθόνη έχει ενδείξεις ολοκλήρωσης της μεταφοράς των αρχείων, διαθέσιμης χωρητικότητας και διάρκειας μπαταρίας. Επιπλέον θα διατεθεί η εφαρμογή Copilot BOSS app για διαχείριση του αποθηκευμένου υλικού από smartphone ή tablet «εν κινήσει».

Χαρακτηριστικά
Δεν απαιτείται φορητός υπολογιστής
Αντιγραφή αρχείων απευθείας από drones, κάρτες μνήμης, κάμερες δράσης, κάμερες DSLR, τηλέφωνα, σκληρούς δίσκους USB, μονάδες flash USB και πολλά άλλα.
Έλεγχος κατάστασης μεταφοράς αρχείων, διαθέσιμης χωρητικότητας και ισχύος μπαταρίας μέσω της ενσωματωμένης οθόνης.
Ελέγξτε τις λήψεις στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο tablet σας – απλά με την σύνδεση του καλωδίου και διαχειριστείτε τις μέσω της εφαρμογής Copilot BOSS.
Επίσης, διαχειριστείτε και οργανώστε τα αρχεία σας: μετονομάστε, αρχειοθετείστε ή/και διαγράψτε με την εφαρμογή Copilot BOSS.
Χρήση ως εφεδρική μπαταρία για συσκευές που φορτίζονται με USB.
Ανθεκτικό σε πτώσεις, σκόνη και υγρασία.
Αποθηκεύει πάνω από 60 ώρες βίντεο 4K.1 – 2000GB (2TB)
3ετές πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων
Συνοδεύεται από ένα μήνα δωρεάν συνδρομή στο Adobe Creative Cloud All Apps2.

Διαθεσιμότητα
Το LaCie DJI Copilot αναμένεται την άνοιξη του 2018. Είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες, στο Comart eshop εδώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons