Η Lacie ανακοινώνει δωρεάν υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων

by George Polyzos • On 17-11-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Lacie ανακοίνωσε την υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων, Lacie Data Recovery Service DRS, που θα συνοδεύει τις νεότερες σειρές σκληρών δίσκων της εταιρείας όπως τα Rugged USB C και Thunderbolt, d2, 2big, 6big και 12big.

Η υπηρεσία Lacie Data Recovery Service DRS είναι μια ακόμα παροχή που προσθέτει αξία στα συστήματα αποθήκευσης της Lacie για να καλύψει τις απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο, ταχύτητα και αξιοπιστία των δημιουργικών επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών του βίντεο, των γραφικών και γενικότερα της επεξεργασίας και διαχείρισης αρχείων εικόνας. ‘Έρχεται να προστεθεί στις εγγυήσεις δύο, τριών και πέντε ετών που ήδη παρέχει η Lacie, ανάλογα με την σειρά, εξασφαλίζοντας μια αποδοτική επένδυση. Όπως πιθανόν γνωρίζουν όσοι είχαν ανάλογη εμπειρία παρόμοιες υπηρεσίες μπορεί να κοστίσουν πολύ ακριβά.

H υπηρεσία Data Recovery Service (DRS), είναι διαθέσιμη από την Comart που είναι «Premium» Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής, Lacie Authorized Reseller. Καλύπτονται τα ακόλουθα μοντέλα με ημερομηνία αγοράς μετά τις 10 Οκτωβρίου 2017 για τη διάρκεια της εγγύησής τους:

Lacie Rugged USB-C (2 έτη Εγγύηση & Ανάκτηση)
Lacie Rugged Thunderbolt USB-C (3 έτη Εγγύηση & Ανάκτηση)
Lacie d2 Thunderbolt 3 (5 έτη Εγγύηση & Ανάκτηση)
Lacie 2big Dock Thunderbolt 3 (5 έτη Εγγύηση & Ανάκτηση)
Lacie 6big Thunderbolt 3 (5 έτη Εγγύηση & Ανάκτηση)
Lacie 12big Thunderbolt 3 (5 έτη Εγγύηση & Ανάκτηση)

Τα παραπάνω προσφέρουν χωρητικότητες από 1 έως 120ΤΒ με δίσκους HDD ή SSD. Ανάλογα με τη σειρά, διαθέτουν τεχνολογίες συνδεσιμότητας USB-C και Thunderbolt 3 και τεχνολογία ασφαλείας και ταχύτητας RAID επιπέδων 1 έως 6. Είναι ιδανικά για επαγγελματική και απαιτητική οικιακή χρήση.

Τι καλύπτεται

Αν ο δίσκος παρουσιάσει πρόβλημα, θα γίνει απόπειρα ανάκτησης δεδομένων και χαμένων αρχείων. Τα δεδομένα που θα ανακτηθούν επιστρέφονται σε μονάδα εξωτερικής αποθήκευσης ή θα είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένο σύνδεσμο στο cloud της Lacie, από όπου μπορεί να τα κατεβάσει ο χρήστης, για διάστημα 60 ημερών.

Το πρόγραμμα Seagate Rescue Plan παρέχει τη δυνατότητα Data Recovery Service («DRS») για αστοχία σκληρού δίσκου (hard drive failure), προσβολή από ιούς, προβλήματα λογισμικού και άλλα προβλήματα φυσικής ή μηχανικής καταστροφής που μπορούν να προκαλέσουν απώλεια δεδομένων.

Για την Ελλάδα και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες η κάλυψη παρέχεται από εξειδικευμένο κέντρο ανάκτησης δεδομένων της Lacie στο Άμστερνταμ. Η επικοινωνία γίνεται απ’ ευθείας μεταξύ του τελικού πελάτη και της Lacie και οι αποστολές προς και από το κέντρο είναι δωρεάν.

Στατιστικά η υπηρεσία έχει 95% ποσοστό ικανοποίησης του πελάτη και 90% ποιότητα ανάκτησης. Κάθε προϊόν καλύπτεται για ΜΙΑ απόπειρα ανάκτησης κατά την συνολική περίοδο κάλυψης. Καλύπτονται οι γνήσιοι εσωτερικοι δίσκοι του κατασκευαστή και όχι προϊόντα αντικατάστασης. Η διαδικασία ανάκτησης, μπορεί να διαρκέσει περίπου 15 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή. Το τηλέφωνο για υποβολή αιτήματος είναι: + 31(0)20-6556-485 (Ολλανδία)

Περισσότερες πληροφορίες, Συχνές ερωτήσεις, Όροι και Προϋποθέσεις στην σχετική σελίδα της Seagate / Lacie.

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής των συστημάτων αποθήκευσης LaCie. Ακόμα είναι Authorized Reseller των Apple, Adobe, Blackmagic Design κ.ά. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για video, post production, οπτικοακουστικές εφαρμογές, broadcast και γραφικών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons